Annonce
Egtved

550 tilskuere var med til at sætte punktum for rejsehold

Der var et stort fremmøde af mennesker, der gerne ville opleve rejseholdets sidste opvisning i hallen ved Ågård Efterskole. Omkring 550 mennesker havde taget plads i hallen - de første kom allerede to timer inden opvisningens start for at sikre sig gode pladser. Privatfoto
Efter adskillige gymnastikopvisninger og workshops i USA rundede Ågård Efterskoles rejsehold turen af med en hjemkomstopvisning i Ågård.
Annonce

Ågård: Det var med en blanding af glæde og vemod, at de 40 gymnaster på Ågård Efterskoles rejsehold og holdets instruktører forleden kunne give den absolut sidste opvisning, hjemkomstopvisningen, i hallen på Ågård Efterskole foran cirka 550 tilskuere. For det var afslutningen på en meget vellykket rejse, der har været fuld af gode oplevelser.

- Det var helt specielt at afslutte en gymnastiktur med så meget fællesskab med så god opbakning, siger Kristine Tilbæk, 20 år og gymnast på rejseholdet, som blandt andet vil huske det specielle sammenhold.

24-årige Kristian Houbak, der også var gymnast på holdet, var også med på turen til USA i 2015. Han læser nu til lærer og fortæller, at han denne gang har fået endnu mere ud af turen end første gang. Som han siger, er han nu et andet sted i sit liv, og at han kan bruge sine refleksioner til sit arbejde med danske unge. Han vil gerne lære alle, at de er en del af et puslespil, og at alle kan noget, men sammen kan vi alt.

Annonce

Afslutningen på en epoke

Også instruktørerne har fået meget ud af rejsen i USA.

- Jeg synes, det er berigende at opleve de tidligere elevers udvikling og se, at de forstår, at man er nødt til at være opmærksomme på hinanden for at nå toppen, fortæller instruktør Lise Agerskov, som også var med på turen i 2015, som med glæde har brugt en masse fritid på at tage med på udlandsturen.

Noget helt specielt denne gang var, at det også var sidste gang, at Tom Christoffersen, tidligere formand, og Ole Sørensen, tidligere forstander, udførte en opgave for Ågård Efterskole sammen. De to har haft et tæt makkerskab gennem 25 år, og som Tom Christoffersen udtrykker det, er det en epoke, som slutter. Han er taknemmelig for at have fået mulighed for at være med til at inspirere både nuværende og tidligere elever på Ågård Efterskole. For ham er det løn i sig selv at se begejstringen i de unges øjne, en følelse han husker fra sin egen tid i USA.

Ågård Efterskole rejser igen med et gymnastikhold i 2023. /vfo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Journalist går med vilje imod alle sædvanlige regler: Kaare jagter sandheden med anonyme kilder

Vejle

Sovende bilist anholdt

Vejle

Vejlensere: Prisen på elbiler skal ned

Annonce