Sognehus-udvidelse skrider planmæssigt fremad

Den nye tilbygning til sognehuset er for alvor ved at tage form, så torsdag blev der holdt et lille rejsegilde. Og det krævede naturligvis en krans. Foto: Vibeke Frost Oxholm

Sognehus-udvidelse skrider planmæssigt fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til november forventes den 70 kvadratmeter store tilbygning til Bredsten Sognehus at stå klar. Menighedsrådet glæder sig meget til at kunne tage ekstra kvadratmeter i brug.

Bredsten: Det har jævnligt været knapt med plads i sognehuset i Bredsten. Det er flere gange sket, at man ved arrangementer har været nødt til at indrette siddepladser i gangen, når konfirmandstuen er fyldt op.

Derfor besluttede menighedsrådet i Bredsten Sogn at arbejde for, at der blev bygget til, og kort før sommerferien kunne håndværkerne så småt gå i gang.

- Vi glæder os godt nok til at få mere plads, for vi mangler det meget, siger menighedsrådsformand Else Marie Troelsen, mens hun viser rundt i den 70 kvadratmeter store tilbygning, der for alvor er ved at tage form.

Forleden blev spærene sat på, og derfor blev der torsdag holdt rejsegilde, hvor de forskellige håndværkere, arkitekten og medlemmer af menighedsrådet deltog.

Vi glæder os godt nok til at få mere plads, for vi mangler det meget.
Else Marie Troelsen, menighedsrådsformand

Mulighed for flere aktiviteter samtidig

Først og fremmest rummer tilbygningen et mødelokale på 21 kvadratmeter. Ved at skubbe en foldedør til side kan man lægge lokalet til konfirmandstuen, når der er større arrangementer. I det daglige giver det til gengæld mulighed for at have to aktiviteter i gang på samme tid.

- Nu kan vi eksempelvis godt holde et menighedsrådsmøde i det nye mødelokale, mens andre er i gang med aktiviteter i konfirmandstuen, forklarer Else Marie Troelsen.

Konfirmandstuen bruges nemlig af flere forskellige grupper, eksempelvis en gruppe nørklere eller en gruppe bridgespillere, men den lejes også ud eksempelvis til generalforsamlinger i forskellige foreninger.

I tilbygningen bliver der også et ekstra toilet, som ofte har været savnet ved arrangementer, der bliver plads til garderobe i det nye gangareal, og der bliver ekstra depotplads, som også er en mangelvare lige nu.

- Og så får vores kirke- og kulturmedarbejder sit eget kontor. Det har han ikke haft før, og det har han manglet. Det glæder han sig til at få nu, fortæller Else Marie Troelsen.

Efter planen skal den nye tilbygning stå færdig midt i november.

Sognehus-udvidelse skrider planmæssigt fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce