Dansk syvendeplads ved VM i dressur

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack klarede sig flot ved VM i dressur. Men det var ikke nok til, at Danmark kunne sikre en OL-kvalifikation. Foto: Leanjo De Koster/Digishots

Dansk syvendeplads ved VM i dressur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Randbøl: Torsdag bød på anden og sidste del af holdmesterskabet ved VM i dressur. Her deltog blandt andre Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack, fra stutteriet Blue Hors.

Som sidste dansker var presset stort på de to. Daniel Bachmann Andersen har haft en fast plads i toppen af dansk ridesport i en del år, hvor det i blandt andet er blevet til DM-sølv i år og en syvendeplads i World Cup-finalen med Blue Hors Zack, og ekvipagen ligger pt. nummer 12 på verdensranglisten. Det er første gang, at de repræsenterer Danmark ved et stort mesterskab, men den opgave tog makkerparret på sig i stiv arm og leverede et program til 76,211 procent.

- Det var bare en super tur. Jeg følte mig godt tilpas og sikker, så jeg kunne virkelig nyde det. Jeg turde satse, og alt gik op i en højere enhed. Det var mit livs tur og så lækker en fornemmelse, lød det fra en glad Daniel Bachmann Andersen, der sluttede på en 10. plads.

Til trods for den gode præstation, lykkedes det desværre ikke det danske hold at overhale Spanien og sikre den sjetteplads, der ville udløse en OL-kvalifikation.

VM i ridesport (World Equestrian Games (WEG)) afvikles i Tryon i USA, og i næste uge er der dansk deltagelse i paradressur og voltigering.

Dansk syvendeplads ved VM i dressur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce