Frem med løbeskoene - 24. september er der voldløb for børn og voksne

Der er udsigt til en smuk løbeaften mandag den 24. september på Fredericia Vold. Klub KeepRunning arrangerer både børne- og voksenløb. Illustration: Klub KeepRunning

Frem med løbeskoene - 24. september er der voldløb for børn og voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben Hansen, Klub Keep Running, står bag Fredericia Voldløb for børn og voksne mandag den 24. september.

Fredericia: Børn og voksne kan godt finde løbeskoene frem. Mandag den 24. september er der inviteret til Fredericia Voldløb.

- Det er et hyggeligt løb, hvor folk får muligheden for at opleve volden, siger Torben Hansen, Klub KeepRunning, der står bag løbet, som er en slags afløser for det løb, som Fredericia Kajakklub for år tilbage stod for.

Børneruten er 3,5 km. lang og voksenruten 8,5 km. Start og mål er tæt på Havnegrillen i Kanalbyen, og udlevering af startnumre foregår i Middelfart Sparekasse, hvor man også kan eftertilmelde sig indtil en halv time før, løbet foregår.

Fransk hotdog og rabat

Hvis man tilmelder sig senest søndag den 16. september, kan medlemmer af Klub KeepRunning få en rabat på 75 kroner. Kunder hos Middelfart Sparekasse kan få 25 kroner i rabat, mens der er en gratis hotdog til børnene i Havnegrillen. Tilmeldingen skal ske på Run2U.dk.

- Vi håber at se løbere fra nabobyerne, så de kan opleve vores skønne vold, siger Torben Hansen, som også opfordrer fredericianere, der ikke har deres daglige gang på volden, til at komme og nyde anlægget på en dejlig september-aften.

Brug for mindre løb

Torben Hansen mener, der er brug for mindre løb, som foreninger står bag. Efterhånden er mange løb blevet meget store, og det er virksomheder, som står for dem. I foråret inviterede KeepRunning også til et voldløb, mens løvet endnu var sparsomt. Dette løb havde 150 deltagere.

- Det er en meget skøn og spændende rute og nu med et helt andet udtryk end i foråret.

Det koster 25 kroner for børn og 100 kroner for voksne at deltage. Børnene bliver sendt af sted kl. 17.30, og de voksne klokken 18.30.

Overskuddet fra løbet går Tri ungdommen, som hjælper til på ruten.

Frem med løbeskoene - 24. september er der voldløb for børn og voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce