Stil skarpt på skydesportens dag

Lørdag 13. oktober fra klokken 10 kan man få lov at stille skarpt på målskiverne på skydebanen i kælderen under Ikærskolen. Det er gratis, men man skal huske ID-kort. Arkivfoto

Stil skarpt på skydesportens dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Give: Der bliver skudt med skarpt, når Ullerup Skytteforening lørdag 13. oktober markerer "Skydesportens Dag" fra klokken 10.

Det kommer til at foregå på klubbens anlæg i kælderen under Firkløverskolen Gives Ikærafdeling.

- Her har vi elektronisk markering og hæve/sænkeborde, og der står værter fra klubben klar til at tage imod. Vores instruktører står klar til at give en introduktion til sporten, så man kan prøve at skyde rigtigt, siger Eva Jørgensen fra Ullerup Skytteforening.

Bag arrangementet står DGI Skydning sammen med skytteforeninger over hele landet. De vil gerne vise, at skydning er en spændende idræt, som kan dyrkes i fællesskab af hele familien.

Skydning er ikke en fysisk sport. Det er heller ikke nogen vanskelig sport. For eksempel er det ikke svært at ramme midten på en skydeskive. Men det er svært at gøre det hver gang. Skal det lykkes, kræver det både at man kan holde fokus, koncentration og ro i både krop og sjæl.

- På den måde kan skydning hjælpe folk til at få koblet fra i en travl hverdag. Man er nødt til at lægge iPad og mobilen væk, siger Eva Jørgensen.

Hvis man er interesseret i at vide mere om skydesportens dag kan man kontakte hende på telefon 5141 0416.

Der skydes som sagt med skarpe skud, selv om kaliberen er begrænset. Sikkerheden bliver der derfor ikke gået på kompromis med.

- Derfor skal alle, der vil prøve at skyde til Skydesportens Dag, kunne fremvise et billede Id-kort eller et sygesikringskort sammen med et andet ID-kort for at deltage, siger Eva Jørgensen.

Stil skarpt på skydesportens dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce