Blue Hors inviterer igen til internationalt paradressurstævne

Blue Hors vil igen i 2019 danne rammen om et stort paradressurstævne, og her forventer man deltagelse af nogle af verdens bedste ryttere fra både ind- og udland. Her ses dobbelt guldvinder Stinna Tange. Foto: Blue Hors

Blue Hors inviterer igen til internationalt paradressurstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til marts forventes deltagelse af 50 af verdens bedste paradressurryttere, når Blue Hors for andet år i streg skal danne rammen om et stort internationalt stævne i samarbejde med Parasport Danmark og Vejle Kommune.

Randbøl: I marts i år var Blue Hors vært ved et internationalt paradressurstævne for første gang. Det skete i et samarbejde mellem Parasport Danmark og Vejle Kommune. Tilbagemeldingerne fra både deltagere og samarbejdspartnere var så positive, at en ny tradition er skabt. Til marts 2019 bliver stævnet afviklet igen.

Til stævnet i 2019 vil der være kvalifikationspoint til de Paralympiske Lege i Tokyo i 2020 på højkant, og stævnet har derfor fået en sportslig opgradering.

Dermed er det blevet attraktivt for ryttere fra hele verden at deltage, og arrangørerne forventer deltagende ryttere helt fra Australien og Hongkong.

Der er også store forventninger til de danske pararyttere, som regnes for at være stærke spillere i den internationale paradressur.

Ved det netop overståede VM i USA har de danske ryttere demonstreret deres høje niveau ved at hjembringe tre individuelle medaljer, heraf to af guld, samt en fjerdeplads for hold. Derfor er elite- og teamchef fra Parasport Danmark, Michael Mølgaard Nielsen glad for, at Danmark er værter for et internationalt stævne af denne størrelse.

- I Parasport Danmark er vi glade for store events på dansk grund. De har en særlig betydning for alle idrætsudøvere, og de fleste oplever det som noget helt specielt, siger han i en pressemeddelelse.

Kommunal støtte

I Vejle Kommune er man meget glad for, at sådan et stort internationalt stævne kan finde sted i kommunen og støtter blandt andet stævnet økonomisk med 150.000 kroner.

- Det glæder mig, at vi i Vejle Kommune endnu engang er lykkedes med at skabe samarbejde om et internationalt parasportevent i topklasse. Vores vision om at blive parasportens hovedstad ligger godt i tråd med eventen, og det er dejligt igen at kunne tilbyde vores dygtige paradressurryttere et internationalt stævne på hjemmebane, siger formand for kultur- og idrætsudvalget i Vejle Kommune Dan Arnløv Jørgensen (K) blandt andet i pressemeddelelsen.

15.-17. marts 2019 vil der være gratis adgang hele weekenden på Blue Hors, og udover selve paradressurstævnet vil det også være muligt at tilmelde sig rundvisninger og guidede ture på stedet. /vfo

Blue Hors inviterer igen til internationalt paradressurstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce