Borgermøde med formanden for teknisk udvalg

Enhver mark vil kunne udstykkes til byggegrunde, hvis der er politisk vilje til det. Men denne mark ligger lige syd for Smedevænget i Kollemorten. Her vil byggegrunde falde naturligt sammen med resten af byen.

Borgermøde med formanden for teknisk udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Melson (V) har sagt ja til at møde Kollemortens borgere tirsdag 20. november. Han må belave sig på en stribe kritiske spørgsmål.

Kollemorten: Kan det virkelig passe, at kommunes medarbejdere ikke må klippe kommunale hække i toppen, men kun i siderne?

Det bliver et af de spørgsmål formanden for kommunens tekniske udvalg Christoffer Melson vil blive mødt med, når han tirsdag 20. november klokken 19 møder op i Kollemortenhus. Her er der inviteret til borgermøde og folk fra både Kollemorten og Vonge vil benytte lejligheden til at troppe op med spørgsmål til udvalgsformanden.

Det er bestyrelsen for Kollemortenhus, der står bag arrangementet og herfra lægges der op til et konstruktivt møde.

- Vi havde ikke de store problemer med at overtale Christoffer Melson og vi er sikre på, at der kommer en god og positivt dialog på mødet. Men vi er også klar over, at der vil blive luftet nogle af de frustrationer, vi har her på egnen, siger formanden for Kollemortenhus Ove Nørtoft.

Hækkene er nemlig kun en af frustrationerne og netop hækkene vil Christoffer Melson blive konfronteret med, så snart han kommer til Kollemortenhus.

Arealerne med parkeringsplads, stier og hække rundt om forsamlingshuset er nemlig kommunale. Så her kan udvalgsformanden ved selvsyn konstatere problemet med hækkene.

Hvis det altså ikke er for mørkt. En anden lokal frustration er, at den kommunale belysning på parkeringspladsen og på stierne er i en dårlig forfatning.

- Vi har fra bestyrelsens side måtte sætte en kraftig spot op, så folk kan færdes nogenlunde sikkert på stierne mellem biler og hække. Vi føler os lidt ansvarlige for, at forsamlingshusets gæster ikke kommer galt af sted, siger Ove Nørtoft.

Men det er ikke kun de nære problemer omkring Kollemortenhus, der giver anledning til lokale frustrationer. Hullede veje og ujævne fortove giver også irritation og den kommunale snerydning kan også snart gøre det.

På mangelsiden er også byggegrunde.

- Vi har faktisk tre konkrete henvendelser, fra mennesker der gerne vil bygge i Kollemorten. Men der er ingen ledige byggegrunde i byen, siger Ove Nørtoft.

Borgermøde med formanden for teknisk udvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce