Annonce
Give

58 nye boliger rykker nærmere: Udvalg afviste forslag om borgermøde

Et forslag fra Martin Kristensen om at holde et borgermøde, før den nye lokalplan blev sendt i høring fik ikke støtte i det tekniske udvalg. Arkivfoto: Jeppe Bjørn Vejlø/Scanpix

Give: Lokalplanforslag 1239, der åbner mulighed for at udstykke op til 58 boliger i området mellem Diagonalvejen, Stadion og Skovparken er rykket et skridt frem.

Kommunens tekniske udvalg har både været ude for at se på området og har efterfølgende behandlet sagen. Den behandling betød, at teknisk udvalg fulgte forvaltningens indstilling og dermed sendte sagen videre til økonomiudvalget og byrådet med en opfordring til, at lokalplanforslaget vedtages og sendes i offentlig høring i otte uger.

Da der er mange interessenter både inden for og uden for lokalplanområdet, anbefaler forvaltningen samtidig ejerne, som har anmodet om lokalplanen, at der holdes et orienteringsmøde, hvor planen fremlægges.

For at sikre dette havde Morten Kristensen (F) foreslået teknisk udvalg, at der blev holdt et borgermøde inden lokalplanforslaget blev sendt i offentlig høring. Dette forslag fik dog kun støtte af Martin Sikær (S).

Forslaget bortfaldt derfor og forvaltningens indstilling blev vedtaget. Morten Kristensen tog dog forbehold.

Lokalplanforslag 1239 dækker området mellem Diagonalvejen og stadionområdet. Illustration: Vejle Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Vejle

Syv ansatte venter stadig på svar efter udbrud: En beboer mere på plejehjem er smittet med coronavirus

Børkop

Lisbeths corona-syge mand ligger bevidstløs i respirator: Pas på jer selv og ikke mindst pas på andre!

Annonce