Jelling-redaktøren rejser til Cypern

Redaktør Anders Kynde rejser med sin kone, Julie, til Cypern for at lave frivilligt arbejde på en tv-station. Privatfoto

Jelling-redaktøren rejser til Cypern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Redaktør Anders Kynde har fået et halvt års orlov. Han skal sammen med sin hustru arbejde for en cypriotisk tv-station, der sender programmer til Mellemøsten og Nordafrika.

Jelling: Anders Kynde, 27, overlader det næste halve år posten som avisens Jelling-redaktør til journalist Nicolai Svante Skovgård. Ikke fordi Anders Kynde allerede har fået nok af Jelling, men fordi han og hustruen Julie Kynde, 26, har fået en spændende mulighed, de ikke kunne sige nej til.

I denne måned rejser parret til Cypern, hvor de i seks måneder skal arbejde frivilligt for den kristne tv-station SAT-7 i byen Limassol.

Stationens drift betales af donationer fra kirker og organisationer over hele verden. Dens formål er at sende lødige programmer, der hviler på et kristent grundsyn. Stationen producerer både nyheder, underholdning og aktualitetsprogrammer og når ud til et publikum på flere millioner mennesker.

I alt har SAT-7 fem kanaler. Tre af dem sender på henholdsvis tyrkisk, arabisk og persisk, mens der også er en børnekanal og en undervisningskanal, der blandt andet er målrettet udsatte børn, som lever deres liv i flygtningelejre og ikke kan få undervisning på anden vis.

Anders Kynde skal være kameramand på den station under SAT-7, der sender på persisk til Iran og Afghanistan. Da han ikke taler persisk, kommer han ikke til at stå foran kameraet. Han ved foreløbig, at han skal være med til at producere to ugentlige shows, som bliver sendt live. Julie Kynde, der er sygeplejerske, skal arbejde med administrative opgaver på stationen.

Parret glæder sig meget til at opleve en ny kultur og til at arbejde indenfor samme organisation.

Anders Kynde vender tilbage til posten som Jelling-redaktør i begyndelsen af august. Her satser han til den tid på, at parret kan finde en bolig i Jelling-området.

I hans fravær indtager Nicolai Svante Skovgård, 26, redaktørstolen. Nicolai er opvokset i Rask Mølle og bor i dag i Horsens. Nicolai Svante Skovgård blev uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2017, og har siden han blev færdiguddannet arbejdet for Horsens Folkeblad i Odder og Hedensted.

Sådan får du fat i redaktøren
Journalist Nicolai Svante Skovgård er redaktør for Jelling-området det kommende halve år.Han kan kontaktes på telefon 72 11 41 73 eller mail nissk@jfmedier.dk

Jelling-redaktøren rejser til Cypern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce