Annonce
Give

7-Eleven går med mod madspild

Hos 7-Eleven på Diagonalvej kan man nu købe to slags lykkeposer med fødevare, der nærmer sig den sidste salgsdato: En med bagværk og en med blandede varer. PR-Foto
KIoskkæden har indgået landsdækkende samarbejde med madspildsappen "Too Good To Go". Det betyder, at givenserne nu også får mulighed for at få fingrene i de populære lykkeposer med overskudsvarer
Annonce

Give: Det er lidt af et lotterispil at købe fødevarer, der er ved at nærme sig den sidste salgsdato.

Ikke at der noget sundhedsfarligt ved det. Men man kan jo aldrig helt vide, hvor stor betydning friskheden har for det samlede smagsindtryk. Men det er nu ikke derfor, at varer med fødevarer nær sidste salgsdato kan købes som "Lykkeposer" hos 7-Eleven ved Shell-tanken på hjørnet af Diagobalvejen og Tykhøjetvej.

Lykkeposen er et gammelt begreb for en pose med et ukendt indhold. Det er også blevet brugt om den pose, hvor gevinstnumrene trækkes op af, eksempelvis til bankospil. Men generelt er en lykkepose en pose, hvor indholdet repræsenterer en større værdi, end køberen har betalt for den.

- Bekæmpelse af madspild har meget høj prioritet hos 7-Eleven. Derfor er vi meget glade for, at vi har fundet en løsning, der kommer alle til gode. Vores kunder får en virkelig god deal, mindre spild er penge sparet, og vi giver miljøet en hjælpende hånd,siger Maria Gervig, Commercial Director hos 7-Eleven.

Kioskkæden og "To Good To Go" har i testet både samarbejdet og lykkeposerne i udvalgte forretninger. Resultatet har været så gode, at man nu lancerer "Lykkeposerne" i alle kædens butikker.

Fra butikken på Diagonalvej 33 bliver der to forskellige lykkeposer at vælge mellem: En pose med bagværk og en pose med blandede varer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce