Annoncørbetalt indhold

7 gaveideer til ham

Dette indhold er sponsoreret

Vi kender allesammen den situation, hvor man skal til fødselsdag, fest, eller noget lignende og man skal medbringe en gave, men pludselig er det som om al kreativitet og fantasi har forladt en, og man aner ikke, hvad man skal give i gave. Kan du nikke genkendende til dette, eller befinder du dig lige nu i en situation lignende? Så læs med her. Vi har gjort det let for dig, og kommer her med syv gaveideer til ham, du ikke aner hvad du skal give.

1. En lækker duft En ny og lækker duft er altid en sikker vinder. Det er ikke lige noget, man så ofte selv går ud og køber, og derfor er det ekstra lækkert at få i gave. Derudover er denne gave også god i sidste øjeblik, da du altid vil kunne finde en god parfume eller deodorant i butikkerne.

2. Et godt spil Alle elsker et godt spil, om det er på spillekonsollen, et udendørsspil eller et brætspil, så nyder vi alle at spille et godt spil sammen med venner og familie. Derfor er dette også en god gaveide til ham, der elsker at bruge tid sammen med venner og familie, og måske også ham, der elsker at vinde.

3. Oplevelse Giv en oplevelse i gave, for at skabe nye og gode minder sammen. Denne gave er meget personlig, og man skal kende personen, inden man kaster sig ud i dette. Giv ham en oplevelse, som du ved, han vil elske, og nyd en god stund sammen.

4. Underbukser/strømper Den klassiske er underbukserne eller strømperne, men det er jo faktisk virkelig en god og praktisk gave. For hvem mangler ikke en opdatering, eller udvidelse, af ens underbukser- og strømpesortiment?

5. Plakat Hos Minida finder du mange fede Plakater, der også vil fungere godt som gave. Minida har mange forskellige motiver, og derfor også noget til enhver smag. Er modtageren af gaven fodboldfan kan man eventuelt give ham denne Brøndby Plakat fra Minida.

6. Køkkenudstyr Nyt køkkenudstyr er altid lækkert. Det kan enten erstatte det gamle, eller det kan være noget, man ikke engang selv anede, man havde brug for. Køkkenudstyr er også en nem gaveløsning, da det findes i mange butikker i alle slags prisklasser.

7. Ur Et ur er den ultimative gave til manden. Find det ur der passer til ham du skal give gave til; det kan enten være et sportsur, dykkerur eller bare et ur som smykke.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.