Annoncørbetalt indhold

7 gode tips til billigere flybilletter

Internettet har gjort det nemt og overskueligt selv at booke flybilletterne til ferien. Flere og flere danskere vælger derfor at blive deres egen rejsearrangør, om den står på strand, ski eller storby.

Dette indhold er sponsoreret

På trods af et stort udbud af flysøgemaskiner og andre online service, som skaber transparens i markedet for flybilletter, skal du alligevel være opmærksom for at sikre dig billetterne til den helt rigtige pris.

Herunder får du 7 gode tips til at finde billigere flybilletter til din næste ferie.

1.Tag en mellemlanding

Specielt ved langdistanceflyvninger kan der være mange penge at spare ved at tage en mellemlanding fremfor at flyve direkte fra A-B.

Du kan sagtens anvende mellemlandingen til noget positivt. Det er en god mulighed for at få en pause i den lange rejse og opleve destinationen, du mellemlander i. Måske kan du ligefrem arrangere et par dages ophold på din mellemstation. Nogle flyselskaber tilbyder sågar stopoverpakker, som f.eks. kan inkludere rabat på hotelovernatninger.

Nok alligevel ikke helt dumt at nyde Islands skønne natur et par dage på vej til New York?

2. Vær fleksibel med rejsedatoerne

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at rejsedatoen har stor betydning for prisen på flybilletter. Det handler om udbud og efterspørgsel.

Først og fremmest skal du så vidt muligt undgå at rejse i skolernes ferie. Desuden er det generelt dyrt at rejse i weekender. Prøv at finde billetter midt på ugen i stedet.

Endelig kan du også søge efter afgange meget tidligt om morgenen eller meget sent om aftenen. De færreste har lyst til at rejse på de tidspunkter – og så er der penge at spare.

3. Flyv med lavprisflyselskaber

En række lavprisflyselskaber som f.eks. Ryanair, Norwegian og WOW air har indtaget de danske lufthavne - og er blevet taget godt imod. De er ofte et godt valg for den prisbevidste, som ikke har brug for, at billetprisen inkluderer et vakuumpakket måltid eller indtjekket bagage.

Til tider kan det undre, hvordan lavprisflyselskaberne kan holde priserne på flybilletter på så lavt et niveau. F.eks. tilbyder Ryanair jævnligt tur/retur billetter til storbydestinationer som London og Bruxelles for nogle få hundrede kroner.

Du skal dog lige være opmærksom på lavprisselskabernes gebyrer. Der kan hurtigt løbe ekstra udgifter på den oprindelige pris til f.eks. sædevalg eller brug af kreditkort ved online-betalingen.

4. Vær fleksibel med lufthavnen

Det vil ofte være helt naturligt at vælge flyafgang fra den nærmeste lufthavn. Det er dog ikke altid den billigste løsning.

Tjek også priserne fra andre lufthavne i Danmark. Har du mulighed for at rejse fra Malmø eller Hamborg, kan du også være heldig at finde billigere flybilletter herfra.

Et andet sparetip i samme boldgade går på ikke at låse sig fast på samme lufthavn til både ud- og hjemrejsen. Måske er det billigst at rejse ud fra Billund, men at lande i Aalborg Lufthavn efter en romantisk weekend i Paris.

5. Brug flysøgemaskiner

Du bliver hurtigt livstræt, hvis du forsøger at sammenligne priserne på flybilletter individuelt på hver af flyselskabernes egne websites.

Heldigvis findes der en række online flysøgemaskiner, som letter researchfasen og søger på tværs af hundredvis af flyselskaber. Nogle af de bedste flysøgemaskiner er Momondo, Skyscanner og TravelMarket.

Bemærk også at nogle af flysøgemaskinerne gør det muligt at oprette en såkaldt prisagent. Med en prisagent bliver du løbende informeret om prisudviklingen på flybilletterne til din ønskede destination.

6. Køb enkeltbilletter

Når man søger flybilletter på en flysøgemaskine, er det helt naturligt at bede servicen om at finde returbilletter. Det er dog ikke altid den billigste løsning. I nogle tilfælde kan det faktisk være billigere at købe to enkeltbilletter.

7. Tjek sociale medier og nyhedsbreve

Mange flyselskaber er særdeles aktive på de sociale medier og i nyhedsbreve. Nu og da er det også netop via disse kanaler, at flyselskaberne først informerer om billige flybilletter.

Det kan være lidt af et slid, men vil du spare penge på flybilletten, kan det faktisk betale sig abonnere på en række af flyselskabers nyhedsbreve og følge dem på de sociale medier.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.