Annonce
Børkop

7080 Festival går efter at få et endnu større program næste år

I år hoppede både børn og voksne ud i en nyhed, nemlig 7080 Festival. Blandt andet var der sportsdag ved Gauerslundhallen, hvor børnene kunne hoppe på en stor hoppepude. Arkivfoto

Nu begynder arbejdet med at få arrangeret næste års 7080 Festival, og samarbejdet bag festivalen håber, at endnu flere melder sig banen med aktiviteter og arrangementer, så festivalen får et endnu bredere program.

7080: Til næste år vil der atter finde en festival sted i 7080-området. Men hvad skal den festival indeholde af arrangementer og aktiviteter?

Det arbejde påbegyndes for alvor nu, og samarbejdet bag festivalen skal til at danne sig et overblik over, hvilke ting som kan og skal med i programmet.

- Vi vil selvfølgelig gerne have et så bredt og varieret program som muligt, og vi vil gerne opfordre alle, der gerne vil byde ind med et arrangement, til at komme med til næste BID møde, der finder sted den 20. november. Det er ikke fordi, alt skal være på plads der, men har man en god idé, så kom forbi mødet, så tager vi de første skridt videre derfra, siger Mikkel Niess, der er tovholder for BID Børkop.

Byd ind

Ved dette års 7080 Festival bestod programmet af mange forskellige slags oplevelser.Der var blandt andet koncerter, sportsarrangementer, løbeture, foredrag, modeshow, streetfood og eksempelvis museet Kellers Minde afholdte nogle meget populære rundvisninger.

Ønsker man at byde ind med et arrangement eller aktiviteter, så skal man selv stå for at afholde det, men det vil ske i samarbejde med BID Børkop. Der er også mulighed for at søge om økonomisk tilskud.

Næste møde angående 7080 festival finder sted den 20. november, og alle er velkomne til at deltage. Man skal dog tilmelde sig først.

Gerne flere med

Festivalen finder til næste år sted i uge 24, ganske som den første af slagsen gjorde her i år, og til næste år er konceptet det samme. Det er en lang række arrangementer, som samles under den samme hat, der hedder 7080 Festival.

Og det gik i det store billede rigtigt godt. Langt hovedparten af arrangementerne var godt besøgt.

- Til næste år vil det da være fedt, hvis der kan komme endnu flere og nye former for arrangementer med, så der er endnu flere ting at opleve. Det er bare med at få de sjove idéer, så vi kan få et endnu federe program til næste år, siger Mikkel Niess.

En forening, eller andre, vil ikke komme til at stå helt alene med sin idé, for BID samarbejdet handler netop om at samarbejde på tværs i 7080-området.

Annonce

Også Gårslev og Andkær

Ved dette års festival var det især foreninger, menighedsråd med videre i Brejning og Børkop, der bød ind med aktiviteter, da det også var udgangspunktet.

Det blev dog udvidet undervejs, så det skulle gælde hele postnummer 7080, men ud over Sommerkoncerten på Gimlegrunden ved Hvidbjerg, var der i programmet kun aktiviteter i Børkop og Brejning

- Vi skulle lige finde vores fødder at stå på med hensyn til festivalen. Vi startede jo op fra ingenting. Men nu er det på plads, at det er en festival for hele området, og vi håber bestemt, at der også er foreninger med videre i Andkær og Gårslevområdet, som har nogle spændende idéer til programmet, lyder det fra BID Børkop.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Nyt system skal forhindre, at lastbilerne kiler sig fast under Højbanen: Nu frygter Ingelise og Robin, at deres vej bliver ekstra hårdt ramt

Danmark

Tirsdagens coronatal: Der er 6324 nye smittetilfælde med coronavirus

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

1400 hemmelige adresser kan være i omløb: Vejle Kommune mistede USB-stik med 92.425 borgeres oplysninger på valgdagen

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Vejle

Tårnhøj smitte i Vejle Kommune kort før pressemøder: Ét sogn nærmer sig bekymringsgrænse

GAMLE DAGE

Da aviskrigen rasede i Vejle: Den ene Venstre-avis endte med at tage livet af den anden Venstre-avis

Sundhedsstyrelsen opgiver at bremse Omikron: Slut med isolation for nære kontakter til nære kontakter 

VEJLE For abonnenter

Delux Pizza & Kebab i Å-Centret er lukket: Nu kommer der et nyt spisested, og det er for de lækkersultne

VEJLE

Borgmesteren fik kæden om halsen - men noget var helt anderledes ved gårsdagens ceremoni

Regeringen arbejder hen mod pressemøde om corona-tiltag onsdag

Vejle

Trods kritiske røster på Facebook: DGI Huset holder fast i sangaften for 1100 gæster torsdag

forside For abonnenter

Det går op og det går ned - få overblikket: Her er ugens regnskaber fra Vejle Kommune

Hedensted

Nyt lægehus på vej i Hedensted: 2400 borgere reddet fra at skulle vælge læge uden for byen

Annonce