Annonce
Børkop

72 skal vandre 20 kilometer på søndag - og det har sine gode grunde

Peder Hummelmose har været gennem tre runder med kræft. På søndag er han med til at arrangere en gåtur fra hjemmet i Gårslev til Vejle. Formålet er at samle ind til Børnecancerfonden. Arkivfoto: Mette Mørk
72 har tilmeldt sig en 20 kilometer lang gåtur fra Gårslev til Vejle på søndag.

Gårslev: Vejrudsigten siger, i skrivende stund, klart vejr. Lidt koldt men med sol.

Og dermed virker det til, at den lange gåtur fra Gårslev til Vejle bliver i et fint vintervejr.

Den tur skal 72 ud på.

Annonce

- Det er simpelthen så glædeligt, at der er 72 tilmeldte til gåturen på søndag. Det betyder over 14.000 kroner i direkte støtte til Børnecancerfonden, siger Peder Hummelmose, der er en af initiativtagerne til turen.

Han er byrådsmedlem for Venstre, men på søndag er han bare Peder, der er manden, hvis historier er baggrund for turen. Han fortalte nemlig til Vejle Amts Folkeblad om sine oplevelser med kræft og kampen om at overvinde sygdommen, og den historie læste lederen af DGI-Huset i Vejle, Roald Christiansen.

Han fik en idé på baggrund af artiklen, og han kontaktede Peder Hummelmose med et forslag om en gåtur fra Peders hjem i Gårslev til DGI-Huset i Vejle. Med det formål at samle ind til Børnecancerfonden.

- Der er ingen tvivl om, at havde turen været kortere, så var der nok flere, som havde tilmeldt sig, men konceptet har vi holdt fast i. Og heldigvis er der stadig rigtig mange, som gerne vil bakke den gode sag op, og det er vi selvsagt meget glade for, siger Peder Hummelmose.

Tur langs fjorden

Turen bliver på 20 kilometer, og vandrene skal gennem noget meget smuk natur. De skal gå til Brejning langs golfbanen, ned forbi hotellet og ud til Sellerup Strand.

- Her venter der forplejning. Ryans Fisk og Vildt samt Din Madpartner været så flinke at sponsorere lidt forfriskninger i form af en goodiebag, forklarer Peder Hummelmose.

Derefter går turen via asfaltveje gennem Munkebjergskoven, serpentinervejen og Ibæk Strandvej. Ved DGI-Huset venter gløgg og æbleskiver. Samt en bus, der kører deltagerne til Gårslev igen, hvor de kan hente deres biler.

Der er mange corona-restriktioner, som bliver overholdt undervejs. Det betyder blandt andet, at der laves hold af ti personer, som bliver sendt afsted med seks minutters mellemrum.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle Boldklub For abonnenter

Live: VB spiller pokal-bold i Horsens, og der er en kvartfinaleplads på spil

Hedensted

Live valgdebat 19.55: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Børkop For abonnenter

Vejarbejde og ombygning gør morgentrafikken ved den store skole mere intens end normal - men der er håb forude

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

Annonce