Annonce
Trekantområdet

7400 kroner i husleje: Otte nye lejligheder skyder op på Brovejen

Det nye byggeri på hjørnet af Brovejen og Danmarksgade bliver en tro kopi af det, John Jensen opførte i 2017 på Brovejen 299. Foto: Søren Gottwald
Ejendomsmanden John Jensen fra Strib opfører tro kopi af sit to år gamle byggeri på Brovejen.

Middelfart: Det tidligere autolakereri på hjørnet af Brovejen og Danmarksvej i Middelfart vil til jul være afløst af otte lejligheder på hver 75 kvadratmeter. Bag byggeriet står ejendomsmanden John Jensen fra Strib, der barsler med en tro kopi af de 600 etagemeter, han i 2017 opførte på Brovejen 299 - der i mange år husede en tæppeforretning.

De første lejligheder var udlejet på kort tid. Det krævede derfor ikke den den store betænkningstid, da den 1500 kvadratmeter store grund længere nede ad Brovejen kom til salg.

Inklusive grunden, som han har købt af den lokale Citroën-forhandler Preben Pedersen, investerer John Jensen 10 millioner kroner i projektet. Beløbet omfatter også udgiften til at fjerne 120 kubikmeter forurenet jord efter autolakereriet.

- Grunden er grundigt undersøgt med en række boringer, og nogle steder har vi skrællet 80 centimeter af jordlaget, siger John Jensen.

Annonce
Grunden på hjørnet af Brovejen og Danmarksvej er i øjeblikket ved at blive ryddet for de sidste rester fra det tidligere autolakereri. Foto: Søren Gottwald

Husleje på 7400 kroner

Byggeriet består af to sammenhængende, to-etagers gulstensbygninger forskudt 40 centimeter.

Hver bygningen indrettes med to lejligheder i stueplan og to lejligheder på førstesalen.

Huslejen bliver på 7400 kroner om måneden plus forbrug.

Byggeriet krævede en dispensation fra Teknisk Udvalg på grund af den ekstra etage og en bebyggelsesprocent på 40 mod de tilladte 25 i lokalplanen.

- Sagsbehandlingen tog lidt længere tid, end jeg havde forventet, men vi regner med, at lejlighederne kan stå klar til indflytning i december, siger John Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Genlæs livebloggen: MeMu beholdt stjernen

Give

Fantasien fik frit løb på "skriverlejr"

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

112

Se de friske billeder: Det er mandag, og nu kan vi se, hvor hårdt det gik for sig

Annonce