Annonce
Vejle

80 protesterer mod nedrivning af godsbanebygning

Der mødte et halvt hundrede mennesker op for at støtte op omkring reklamemanden Ole Aakjærs plan om at bevare godsbanebygningen. Foto: Mette Mørk.
VEJLE - Godsbanebygningen for enden af Gammelhavn i Vejle fylder meget i vejlensernes hjerte.

Godt 50 mødte onsdag aften op for at protestere over kommunens planer om at rive bygningen ned, og efter reklamemanden Ole Aakjærs argumenter, bliver op ad bakke for Vejle Kommune.

- Jeg har fundet ud af, at jeg ikke står alene med min frustration over kommunens planer for posthusgrunden, det er fedt.

- Som borger i denne by, er jeg ked af, at politikerne med beslutninger som denne gør uoprettelig skade på Vejle. Jeg er ikke imod vilde og skæve vikler i nutidens arkitektur. Tværtimod. Jeg er vild med byggerier som Bølgen og Søstrene, men hvorfor må nyt og gammelt ikke matche hinanden, sagde Ole Aakjær.

Han opfordrede politikerne til at glemme "enten eller"-tanken.

- Lad os lege nogle steder i byen og bevare andet, lød det fra reklamemanden til de godt 50 borgere, der var mødte frem til mødet.

Ole Aakjær slog fast, at byoplevelser består i kontrasten mellem nyt og gammelt.

Formanden for teknisk udvalg i Vejle, Peder Hummelmose (V), står ved byudviklingen.
Peder Hummelmose lovede Ole Aakjær ikke at slette ham som Facebook-ven. V-politikeren kaldte dog nedrivningen af godsbanebygningen for nødvendig. Foto: Mette Mørk.
- Der har været et fly i luften i dag, (onsdag, red.) og der bliver tegnet på nye tegninger forud for økonomiudvalgets møde på mandag og det kommende byrådsmøde, der skal sætte gang i arbejdet med lokalplanforslaget, sagde Peder Hummelmose.

Han regner med, at lokalplanen for området tidligst kan være klar om godt et år.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce