Annonce
112

88 medlemmer dystede og golfmesterskaberne

Samtlige mestre og vicemestre i 2019 samlet til fotosession efter weekendens mange dyster. Foto: Give Golfklub.
Vejret var med de 88 spillere, der lørdag slog ud for at blive klubmestre. Men de otte bedste i hver række fik lov at slå ud i søndagens finaler.

Give: Der blev ikke behov for omspil, da medlemmerne af Give Golfklub i weekenden mødtes for at afgøre, hvor mesterskaberne skal stå det kommende år.

Der var ikke en gang tæt kamp om placeringerne, hvis man lige ser bort fra de to rækker herre og herre senior, hvor der kun var et enkelt slag mellem mesteren og nummer to. Ellers var der tale om flere slag, i nogle klasser endda op til rigtig mange slag, mellem nummer et og to.

De 88 spillere var alle medlemmer af Give Golfklub, og de blev opdelt i 10 rækker efter alder og køn. De spillede alle fra scratch, det vil sige, at der ikke bliver taget hensyn til spillernes handicap.

Derfor vil det altid være klubbens absolut bedste spillere, der bliver klubmestre. Det er ganske enkelt den spiller, der i mesterskabsweekenden kommer banen rundt i færrest antal slag, der bliver klubmester i den enkelte række.

I de fleste rækker spilles der to runder på de 18 huller på anlægget ved Bregnhovedvej. Men herrerækken, hvor også klubbens "Overall" mester skal findes, må gennem tre runder.

Steffen Jepsenblev med 229 slag på de tre runder Give Golfklubs "Overall" mester 2019. Foto: Give Golfklub

10 mestre kåret

De indledende runder spilles i løbet af lørdagen. Når alle scorekortene er talt op, går de otte bedste i hver række videre til søndagen, hvor der spilles endnu en runde.

Resultaterne af mesterskabsdysterne gav følgende mestre og vicemestre:

Steffen Jepsen blev Give Golfklubs " Overall" mester og får sit navn indgraveret i mesterskabspokalen. Han slog i herrerækken Brian Kvist med et enkelt slag, nemlig 229 mod 230.

På spindesiden blev Yupin Hima suveræn mester i damerækken med 170 slag mod Supaporn Jønssons 234 på andenpladsen. Dame Senior blev vundet af Dorthe Hansen med 178 mod Jette Hannerups 190 på andenpladsen.

I dame veteran kan Inger Lildholdt sole sig som mester. Hun gik de to runder med en score på 199, syv mindre end Anne Lise Kousgaard. Kirsten Neve blev mester i rækken dame super veteran med 202 slag, 19 mindre end Karin Andersen.

Hos de yngste herrer blev Mikkel Møbjerg Andersen juniormester med 184 slag, fem mindre end Alexander Lund-Brøchner. Titlen i herre mid-age tog Jesper Hansen sig af med 164 slag og komfortabel luft til Allan Jørgensen på andenpladsen. Han brugte 205 slag.

Herre senior var meget tæt, men blev vundet af Michael Olsen med 170 slag, et enkelt mere end Karsten Juhler. Herre veteran blev vundet af Lars Hannerup med 179 slag, mens Flemming Stoumann tog andenpladsen med 188.

Endelig blev herre super veteran vundet af Holger Christensen. Han brugte 184 slag, fem mere end Villy Vesterlund på andenpladsen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce