Annonce
Erhverv

9 nye regnskaber: Nyt fra Det Grønne Køkken, Beirholms Væverier og Karsten Juul Automobiler

Arkivfoto: Michael Bager

Det Grønne Køkken

Selv om tallene stadig er røde, er underskuddet i det seneste år faldet i D'let - Det Grønne Køkken Kolding Storcenter ApS, der er et selskab i Kolding. Det fremgår af den friske årsrapport for 2018/19, som virksomheden for nylig har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er underskuddet mere end halveret fra -262.000 til -107.941 kroner før skat.

Forrige år var der i gennemsnit 13 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 15 ansatte i seneste regnskabsår. Virksomhedens bruttofortjeneste er øget fra 4,3 millioner til 5,0 millioner kroner i det seneste regnskab.

Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne., og det har især interesse, når firmaet ikke oplyser størrelsen på dets omsætning Egenkapitalen faldt fra -155.000 til -236.960 kroner og er dermed stadig negativ.

Beirholms Væverier

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i selskabet Beirholms Væverier A/S, der har adresse i Kolding. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som selskabet netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet reduceret fra 31,1 millioner til 27,3 millioner kroner før skat.

Medarbejdertallet var på 71 i 2018/19, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Omsætningen er øget fra 315,0 millioner kroner året før til 324,1 millioner kroner i det seneste regnskab. Virksomhedens bruttofortjeneste blev 62,7 millioner kroner, året før var tallet 59,1 millioner. Sidste år steg formuen i Kolding-selskabet fra 132,6 millioner til 137,9 millioner kroner.

Karsten Juul Automobiler

Karsten Juul Automobiler A/S, der er en virksomhed i Kolding, har oplevet en relativ væsentlig nedgang i indtjeningen i det seneste år. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som virksomheden for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet faldet noget fra 2,2 millioner til 1,4 millioner kroner før skat.

Antallet af ansatte var ifølge regnskabet på 6, året før var det 7. Virksomhedens bruttofortjeneste er reduceret lidt fra 5,3 millioner i det foregående regnskabsår til 4,7 millioner kroner i det seneste regnskab. På trods af et overskud på 1,1 millioner kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Karsten Juul Automobiler A/S fra 6,7 millioner til 6,1 millioner kroner.

Scan Bejds Steel

Overskuddet er i det seneste regnskabsår faldet i Scan Bejds Steel A/S, der er en virksomhed i Kolding. Det fremgår af det nye regnskab for 2018/19, som firmaet for nylig har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet reduceret fra 4,5 millioner til 3,7 millioner kroner før skat.

Forrige år var der i gennemsnit 24 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 26 ansatte i seneste regnskabsår. Selskabets bruttofortjeneste blev 16,0 millioner kroner, året før var tallet 15,2 millioner. Selv om året endte med et overskud på 3,0 millioner kroner efter skat, faldt formuen i Scan Bejds Steel A/S fra 6,9 millioner til 6,3 millioner kroner.

True Boat Builders

Der er plus på bundlinjen i virksomheden True Boat Builders ApS i Lunderskov, der producerer lystbåde. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet vokset fra -2,1 millioner til 978.439 kroner før skat.

Forrige år var der i gennemsnit 12 fuldtidsmedarbejdere beskæftiget i virksomheden, og det steg til 15 ansatte i seneste regnskabsår.

Selskabets bruttofortjeneste er gået pænt fra 6,2 millioner til 10,9 millioner kroner i det seneste regnskab. Sidste år steg formuen i Lunderskov-firmaet fra 2,7 millioner til 3,5 millioner kroner.

Delika

Vamdrup-selskabet Delika A/S, der sælger pålægsvarer, har oplevet en relativ væsentlig nedgang i resultatet i det seneste år. Det fremgår af det nye regnskab for 2018/19, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet faldet noget fra 12,1 millioner til 7,9 millioner kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 20 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste er reduceret lidt fra 23,5 millioner i det foregående regnskabsår til 20,7 millioner kroner i det seneste regnskab. Selv om året endte med et overskud på 6,5 millioner kroner efter skat, faldt egenkapitalen i Delika A/S fra 41,0 millioner til 35,4 millioner kroner.

Tandlæge Kinh Tran

Virksomheden Tandlæge Kinh Tran ApS, der har adresse i Kolding, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste regnskabsår er overskuddet øget fra 121.884 til 141.930 kroner før skat.

Ligesom i det foregående år var der i gennemsnit 18 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste blev 6,7 millioner kroner, året før var tallet 6,5 millioner. Sidste år steg egenkapitalen i Kolding-virksomheden fra -1,6 millioner til -1,5 millioner kroner og er dermed stadig negativ.

H.L. Keramik

Overskuddet er blevet større i det seneste år i H.L. Keramik A/S, der sælger fliser og klinker. Det fremgår af det seneste regnskab for 2018/19, som firmaet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end fordoblet fra 844.228 til 2,1 millioner kroner før skat.

Antallet af ansatte var ifølge regnskabet på 11, året før var det 10. Firmaets bruttofortjeneste er gået fra 5,1 millioner til 6,8 millioner kroner i det seneste regnskab. Sidste år voksede egenkapitalen i Kolding-firmaet fra 4,5 millioner til 5,4 millioner kroner.

Palby Marine

Kolding-virksomheden Palby Marine, der grossist indenfor maritimt udstyr og reservedele, har igen haft overskud. Det fremgår af regnskabet for 2018/19, som selskabet for kort tid siden har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet skrumpet fra 8,2 millioner til 7,6 millioner kroner før skat.

I det foregående regnskabsår var der i gennemsnit 35 fuldtidsmedarbejdere, men i det nye regnskab er tallet faldet til 33 ansatte. Selskabets bruttofortjeneste blev 29,8 millioner kroner, året før var tallet 28,7 millioner. Sidste år steg formuen i Kolding-virksomheden fra 22,5 millioner til 22,8 millioner kroner.

Denne artikel er autogenereret af Jysk Fynske Mediers tekstrobot på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen. Regnskaberne er offentliggjort mellem 13. december og 20. december.


Annonce
Vejle For abonnenter

Da Else Marie skiftede navn, begyndte folk at møde hende på en anden måde: - Det er en anden type fyre, der skriver til mig

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: Nu er over 74 procent af befolkningen færdigvaccineret

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Lå stønnende på en båre i retten: 48-årig københavner dømt for forsøg på at dræbe vejlenser med kniv og kogende vand

Vejle For abonnenter

Læs de nedslående svar på Jans henvendelse til Vejdirektoratet: 'Der er ét ord for det, og det er borgerfjendsk'

Vejle

Flere - især kvinder - brugte coronaår til at skifte navn: Så mange vejlensere fik nyt fornavn i 2020

Vejle Boldklub For abonnenter

Vanvittig rækker ikke efter vanviddet i Vanløse; VB scorede tre mål i tillægstiden og vandt 4-3

Navne

Hestepigen skifter gear: Louisiana fra Vejle går efter sæde i McLaren-racer med 452 hestekræfter under hjelmen

Billund For abonnenter

Sosu-elever hos bedemanden: Døde slipper en vind, når man flytter dem - og det er helt naturligt

Erhverv

'Mille' er tilbage, efter stress og angst tvang hende til at smide saksen: - Til sidst kunne jeg ikke engang gå ned og handle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

42-årig død på hospitalet efter arbejdsulykke: Fik hovedet i klemme

Danmark

Marias mor havde planlagt selvmord gennem flere år - Min verden gik fuldstændig i sort

Vejle

En succes for 54 Vejle-butikker: Vejlenserne har købt 76.000 lykkeposer i år

Vejle For abonnenter

Se videoen: Den store maskine bider i godsbanegården - derfor pilles bygningen ned fra den fjerne ende

Vejle For abonnenter

Husker du Jytte og Viktor med den gamle agave? Nu er blomsten sprunget ud - se den her

Annonce