Annonce
Læserbrev

AAB-afdelingsformand: Vi føler os en smule glemt i disse genåbningsfaser

Annonce

Læserbrev: Efter at have hørt statsministerens pressemøde 7. maj på Marienborg savner jeg noget om den almene bolig sektor.

Som afdelingsformand for en afdeling med 450 lejemål finder jeg det underligt, at den almene boligsektor aldrig bliver nævnt.

Vi har store budgetter, som vi skal have godkendt, forslag som skal behandles, og bestyrelsesmedlemmer som skal vælges, og for vores vedkommende skal det gøres før 1. juli 2020, for at vi rettidigt kan varsle en huslejestigning senest tre måneder, før den skal træde i kraft 1. oktober 2020, men vi kan ikke holde møde på grund af forsamlingsforbuddet.

Vi har masser af frivillige aktiviteter, som nu har været lukket ned i to månder, alene på baggrund af forsamlingsforbuddet, og det har heller ikke ændret sig denne gang.

På trods af dette føler vi os en smule glemt i disse genåbningsfaser.

Vi er helt klart imponerede over regeringens og Folketingets håndtering af denne krise, som vi stadig befinder os i, og vi har været stolte af, at vi har vist samfundssind og har fulgt påbud, forbud og anbefalinger fra dag ét, men nu føler vi os en smule overset.

René Vilstrup-Bie. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce