Annonce
Egtved

Aagaard Kro med i kapløbet om at blive "Årets Landevejskro"

Jesper Jensen er stolt af nomineringen og ser den som et udtryk for, at kroen stadig er med i spidsen på den danske madscene. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Kroen i Ågård er blandt de fem slutnominerede i opløbet om at vinde Den Danske Spiseguides pris som "Årets Landevejskro".
Annonce

Ågård: Hvor venter de bedste madoplevelser i Danmark? Det giver Den Danske Spiseguide hvert år et godt fingerpeg til, når den kårer årets bedste spisesteder inden for en række forskellige kategorier.

I år er Aagaard Kro blandt de slutnominerede i kategorien "Årets Landevejskro", som blev uddelt for første gang sidste år. Det vækker glæde hos kroens indehaver Jesper Jensen.


Det er en cadeau at få, at vi efter 23 år stadig er med i toppen.

Jesper Jensen


- Det er et positivt skulderklap, og det er altid dejligt at få, og det er med til at løfte moralen ekstra, siger han.

Selv betragter han ikke kroen som en landevejskro i traditionel forstand, da han forbinder med traditionel dansk mad. Hos Aagaard Kro tager køkkenet nemlig udgangspunkt i de franske traditioner men med en forkærlighed for de nordiske råvarer, fremgår det af kroens hjemmeside. Men det gør ikke glæden over nomineringen som "Årets Landevejskro" mindre.

Annonce

Stadig i toppen

Den Danske Spiseguide anses ifølge Jesper Jensen for at være den førende spiseguide i Danmark, og derfor er det stort bare at være nomineret, fortæller han. Og sådan en nominering er noget, madentusiaster over hele landet lægger mærke til.

- Det giver god omtale, og det er med at udbrede budskabet om, at vi findes og kan forhåbentlig være med til at række flere gæster til, forklarer han.

Aagaard Kro har tidligere været nomineret i andre kategorier og er altså i år nomineret som "Årets Landevejskro".

- Det er en cadeau at få, at vi efter 23 år stadig er med i toppen. Det er noget, der kræver dedikerede medarbejdere, siger Jesper Jensen.

Den Danske Spiseguide, som blev udgivet for første gang i 1978, uddeler priser i ialt 16 kategorier. Vinderen bliver kåret ved en gallaevent på Dyvig Badehotel søndag 25. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce