Annonce
AC Horsens

AC-anfører melder sig klar: Kan spille med skinne

Hallur Hansson håber at kunne få en rolle i kampen mod AaB på søndag, selv om en plads i startopstillingen ser ud til at være langt væk. Foto: Ole Nielsen
Hallur Hansson er ved at koge over af indestængt energi efter fem ugers pause på grund af en brækket knogle i hånden.
Annonce

Horsens: AC Horsens har de seneste fire kampe måttet undvære anfører Hallur Hansson. Den færøske landsholdsspiller kom for fem uger siden hjem fra en landskamp med en brækket knogle i hånden. Siden har han gået med hånden i gips, men nu er den erstattet af en skinne, og Hallur Hansson har fået lov til at spille igen.

- Lægen sagde, at hvis jeg ikke var fodboldspiller, skulle jeg have gået med armen i gips et par uger mere, men nu er det nok, smiler Hallur Hansson.

Han har i stedet fået en lille skinne til hånden, som også kan bruges i kamp.

- Lægen har sagt, at jeg skal passe på min hånd, men det har jeg gjort i fire uge nu, siger Hallur Hanson.

Han har trænet en del med armen i gips, så formen er ikke gået tabt i pausen.

- De første 14 dage var svære, fordi jeg havde smerter i hånden, men jeg har så meget energi i kroppen, at jeg bare skulle i gang. Det er lang tid at sidde ude i fem uger, siger AC-spilleren.

Annonce

Tvivlsomt med spilletid

Holdkammeraterne har passet på ham, og han har ikke deltaget i den del af træningen, hvor der er kontakt. Det må han nu.

- Jeg har bare lyst til at spille, og så må jeg håbe, at hånden kan holde til det. Vi har fire kampe tilbage i efteråret. Det er vigtige kampe mod modstandere, der er tæt på os i tabellen, siger Hallur Hansson.

Om det så rækker til spilletid mod AaB allerede på søndag er mere tvivlsomt.

- Hvis Bo Henriksen vil bruge mig, er jeg klar, men det bliver nok ikke som starter. Under alle omstændigheder håber jeg at få en rolle omkring kampen, siger Hallur Hansson.

Selv om han har haft svært ved at holde sig i ro, har kamppausen haft en gavnlig effekt ikke bare på Hallur Hanssons hånd men også på resten af kroppen. På grund af landskampene med Færøerne har han sjældet pauser, når turneringen først er i gang.

- Jeg har haft problemer med min ankel, og det har pausen hjulpet på. Jeg er kommet af med nogle af småskavankerne, og jeg har ikke smerter nogen steder. Min ankel bliver nok aldrig helt god, og jeg skal nok spille med problemerne i resten af min karriere, men pausen har været god for den, siger Hallur Hansson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Annonce