Annonce
AC Horsens

Bo Henriksen må se bort fra to spillere: AC Horsens tvunget til ændringer

Hallur Hansson kan ikke være med i kampen mod Sønderjyske på fredag på grund af karantæne. Foto: Ole Nielsen.
Anfører Hallur Hansson er ude med karantæne og Nicolai Brock-Madsen kæmper med sin fiberskade.

Horsens: AC Horsens tager fredag hul på næste omgang af Superligaen oven på landskampspausen. Det sker med en udekamp mod Sønderjyske, og manager Bo Henriksen er tvunget til at ændre på det hold, der besejrede Lyngby med 2-1.

Anfører Hallur Hansson er i karantæne, og Nicolai Brock-Madsen kæmper fortsat med den fiberskade, som tvang ham til at forlade kampen mod Lyngby i begyndelsen af anden halvleg.

Angriberens skade åbner for en lyndebut til Jannik Pohl, der kom til AC Horsens på transfervinduets sidste dag. Han fik sine første minutter i gult i pokalkampen mod danmarksserieklubben Union.

Jannik Pohl mangler kamptræning, men formen så ud til at være nogenlunde i pokalkampen. Han blev netop hentet til klubben på grund af Nicolai Brock-Madsens skade.

Hvis Bo Henriksen giver ham en plads i startopstillingen, skal han spille sammen med Ayo Okosun helt i front og forsøge at opsnappe de bolde, som den høje lejesvend fra FC Midtjylland dirigerer videre.

Ayo Okosun kunne også bruges på den centrale midtbane, hvor han for to sæsoner siden var makker til Bjarke Jacobsen, men AC Horsens mangler spillere til forreste geled, så det vil være mere oplagt at rykke Jonas Thorsen ind centralt.

Det kan give plads til arbejdsomme Rune Frantsen enten som back eller på kanten som makker til Peter Nymann.

Bo Henriksen har også Peter Therkildsen i truppen. Hank kan også bruges på den centrale midtbane.

AC Horsens kan blive tvunget til flere ændringer i de kommende kampe. Både Ayo Okosun og Michael Lumb står til karantæne ved den næste advarsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce