Annonce
AC Horsens

AC-spiller på jagt efter spilletid

Jonas Gemmer tror på, at han i løbet af foråret kan få spilletid for AC Horsens i Superligaen. Foto: Søren E. Alwan
Jonas Gemmer satser på at komme tilbage på højeste niveau i løbet af foråret, selv om udsigten til spilletid i AC Horsens er svær at få øje på.

Horsens: AC Horsens skrev for et halvt år siden kontrakt med Jonas Gemmer. Midtbanespilleren blev i samme ombæring lejet ud til Kolding i 1. division, men nu er han tilbage på Langmarksvej.

Han var med i AC Horsens' første sæson i Superligaen. Det kneb med spilletid i begyndelsen, men imod slutningen af sæsonen 2016/2017 fik han vist sit værd. På det tidspunkt havde Jonas Gemmer bare allerede skrevet kontrakt med Fremad Amager. AC Horsens' manager Bo Henriksen ville gerne have beholdt Jonas Gemmer på baggrund af den stærke indsats i foråret, men da var det for sent.

Nu er samarbejdet genoptaget. Jonas Gemmer afsluttede sin tid i Fremad Amager med en længerevarende skade, så derfor var lejeopholdet i Kolding en god mulighed for at komme op i omdrejninger igen.

Et nyt lejeophold kan i princippet stadig komme på tale, men ikke hvis det står til Jonas Gemmer.

- Jeg regner stærkt med, at jeg spiller i AC Horsens i foråret. Jeg håber, at det ender sådan, siger Jonas Gemmer.

I løbet af efteråret fik han tilkæmpet sig en plads på Koldings mandskab.

- Jeg fik ikke så meget spilletid i begyndelsen, men i takt med, at jeg kom op i omdrejninger, fik jeg mange minutter mod slutningen af efteråret. Jeg fik banket en masse rust af, siger Jonas Gemmer.

- Der mangler stadig lidt, men jeg satser på, at jeg med en god opstart kan komme op på fuld damp igen, siger midtbanespilleren.

Jeg ved godt, at jeg ikke står forrest i køen til spilletid, men jeg satser på, at jeg i løbet af foråret kan byde mig til.

Jonas Gemmer

Tålmodighed

Han ved godt, at AC Horsens' midtbane er stærkt besat, så vejen til spilletid bliver ikke nem.

- Jeg skal op i et højere tempo, men det vil hjælpe, at jeg kommer til at træne med truppen i AC Horsens. Jeg ved godt, at jeg ikke står forrest i køen til spilletid, men jeg satser på, at jeg i løbet af foråret kan byde mig til, siger Jonas Gemmer.

På den led er tålmodigheden og de realistiske forventninger til forårsæsonen på plads.

- Men hvis jeg føler, at jeg er bedre end de andre, skal jeg nok banke på døren ind til Bo Henriksen, smiler Jonas Gemmer.

Første chance for at vise sit værd er i testkampen mod Sønderjyske onsdag eftermiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Annonce