Annonce
Navne

Advokatfirma i Horsens har fået fire nye medarbejdere

Louise Reuss Boesen (til venstre), Simone Glavind (i midten) og Kirsten Lykke Therkelsen er de tre senest tilkomne medarbejdere hos LRP Horsens. HR-chef Rasmus Salling er også tiltrådt i år. Pressefoto

Ansættelse: Advokat Kirsten Lykke Therkelsen og de to advokatfuldmægtige Louise Reuss Boesen og Simone Glavind er tiltrådt hos LRP Advokater i Horsens.

Her startede Rasmus Salling i marts i en nyoprettet stilling som HR-chef, og dermed huser advokathuset nu ca. 60 medarbejdere, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Heri fremgår det, at Kirsten Lykke Therkelsen har arbejdet med alle afskygninger af fast ejendom og har erfaring som specialistadvokat hos bl.a. Kromann Reumert og som partner.

Annonce

Hun har taget ejendomsadministratoruddannelsen og har også selv haft ansvaret for at drive en ejendomsadministration.

Louise Reuss Boesen er specialiseret i erhvervsret, herunder ansættelsesret, og er skiftet fra Kromann Reumert i Aarhus.

Simone Glavind har opnået erfaring inden for forskelligartede retsområder gennem sit arbejde hos to advokatvirksomheder i Aarhus som juriststuderende, ligesom hun har arbejdet som frivillig hos Gallo Kriserådgivning indtil 2017.

I det seneste år har været advokatfuldmægtig i Aarhus, hvor hun har fået praktisk erfaring med retssags- og inkassoprocessen, oplyser firmaet i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce