x
Annonce
Vejle

Aflysning: Virus rammer bokselandskamp i Vejle

Lars Kristensen, koordinator hos DaBU Kraft- og Udviklingscenter & DaBU events, oplyser, at bokselandskampen mod Norge er i udskudt til oktober. Kampen skulle have været bokset i Vejle 18. april. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
Danmarks topboksere kommer ikke til at møde Norge lørdag 18. april. Landskampen er udskudt for at begrænse udbredelsen af coronavirus.

Vejle: Vejle er som bekendt fast hjemmebane for det danske bokselandshold. Kampene finder sted i Rosborghallen, senest mod Tyskland, der fik øretæver. Men de danske topboksere får desværre ikke mulighed for at bevise deres værd i april, hvor Norge stod for tur.

- Som følge af coronavirus er den planlagte bokselandskamp imod Norge 18. april udskudt. Vi håber på forståelse, og ønsker samtidig alle godt igennem situationen, lyder det fra koordinator Lars Kristensen, BK-Wedala.

Landskampene arrangeres af Danmarks Bokse-Union og den lokale klub BK Wedala, i partnerskab med Vejle Kommune og DR TV.

Landskampen mod Norge bliver i stedet bokset i Vejle til efteråret, nemlig lørdag 31. oktober.

I samråd med de øvrige nordiske bokseforbund er de nordiske mesterskaber på Island 26.-29. marts i øvrigt også blevet aflyst som følge af coronavirus. Mesterskaberne er foreløbigt udskudt på ubestemt tid.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce