x
Annonce
Egtved

Aflyst konference kommer ældre til gode

Beboerne på Stensvang og Hejlskov får tirsdag serveret sandwiches fra Vingsted Hotel & Konferencecenter, da den konference, der egentlig var bestilt mad til, er aflyst. Arkivfoto

Egtved/Bredsten: Der bliver serveret lækre sandwiches på tirsdag på Plejecenter Hejlskov i Egtved og Plejecenter Stensvang i Bredsten.

Årsagen er, at udvalget for lokalsamfund og nærdemokrati i Vejle Kommune tirsdag skulle have holdt konferencen "Nye boliger på landet", men det er nu aflyst på grund af coronakrisen i Danmark.

Det var imidlertid for sent at afbestille maden, men den skulle ikke gå til spille. Derfor besluttede udvalgsformand Thyge Havgaard Bjerring (V), at de ældre på de to plejecentre i stedet skulle have glæde af en særlig frokost.

Chefkokken hos Vingsted Hotel & Konferencecenter Klaus Drangsfeldt vil derfor smørre 70 "seniorvenlige" sandwiches, som de ældre kan nyde, lyder det fra Vejle Kommune i et facebookopslag.

Afhentning af de smurte sandwiches er allerede aftalt med pedellen, der vil sørge for, at maden kommer frem på sikker vis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Annonce