Annonce
forside

Afrikansk Bilka-tyv snuppet med varer for flere tusinde kroner

Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Vejle: Personalet i Bilka havde flere gange tidligere haft mistanke til en 17-årig kunde med afrikanske rødder, som angiveligt besøgte butikken uden at betale for alle de varer, han tog med ud af butikken.

Fredag klokken 16.30 blev mistanken bekræftet, da afrikaneren vendte tilbage til varehuset og blot betalte for noget toastbrød og lidt pålæg. Forinden havde man dog observeret, at den 17-årige havde puttet blandt andet elektronik og tøj i sin kurv.

Da han passerede gennem kasselinjen, havde han hovedparten af varerne gemt under sit tøj, og de varer kom frem, da personalet pågreb ham, inden han forlod butikken.

Annonce

Stjal for 5578 kroner

Det viste sig, at manden, der er tilknyttet et asylcenter i Ribe, havde stjålet varer for i alt 5578 kroner. Han blev derfor overbragt til politiet, som anholdt og afhørte ham på stationen og efterfølgende blev manden løsladt med en sigtelse for butikstyveri i lommen.

Ofte bliver udenlandske butikstyve fremstillet i et grundlovsforhør, når de bliver afsløret. Men da den 17-årige har tilknytning til Danmark via sin bopæl på asylcentret, blev det ifølge vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi ikke aktuelt i dette tilfælde.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce