Annonce
Fredericia

VM-deltager har fået afslag på ny kørestol: Nu er indsamling endnu vigtigere

VM-deltagelse er dyrt i både rejse, udstyr og hjælper. Derfor håber Jan Winther på opbakning til sin indsamling, så han blandt andet kan skifte sin gamle stol ud med en, der er bedre og mere stabil. Foto: Peter Friis Autzen
Kørestolsbruger og VM-skytte Jan Winther håber at samle penge nok ind til at gøre et ærligt forsøg på at blive verdensmester.
Annonce

Trelde: Jan Winther fra Trelde kan ikke få kommunal støtte til anskaffelse af en ny kørestol.

Som beskrevet i ElboBladet i sidste uge er Jan Winther i gang med at samle penge ind for at få råd til sin deltagelse ved VM i Australien. Samtidig har han søgt myndighederne om støtte til anskaffelse af en bedre kørestol. Nu er svaret kommet, og det er et afslag.

Samtidig har Jan Winther fået afslag på hjælp til at dække udgifterne til en handicaphjælper under VM - udgifter, der er beregnet til at løbe op i 42.500 kroner.

De to afslag gør Jan Winther endnu mere afhængig af indsamlingen, der frem til midten af august kører på netsiden sponsor.me.

Jan Winther blev født med rygmarvsbrok og er som følge deraf lam i benene. Han er desuden døv. Han har vundet DM to gange.

Jan Winther er den bedste i Danmark til at ramme plet med sin luftriffel. Nu håber han at få råd til også at deltage ved VM. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Vejle

Se de nyeste smittetal her: Nu er Vejle kommet under en nærmest magisk grænse

Annonce