Annonce
Fredericia

Aftenskole fejres med poolparty

Kirstine og Jette Rosenfeldt fejrer fredag den 16.august, at det er 10 år siden, de startede aftenskolen Magnum Opus. Du er velkommen, så skynd dig at tilmelde dig på deres hjemmeside. Der er begrænsede pladser. Pressefoto.
I foråret havde aftenskolen Magnum Opus 10 års jubilæum. Det fejres fredag den 16. august med stor fest for alle i vandet i Fredericia Idrætscenter.

Fredericia: Der bliver slået ud med armene, så det plasker, når aftenskolen Magnum Opus midt i august markerer, at det er 10 år siden, mor og datter Rosenfeldt startede aftenskolen. Jubilæet fejres med en stor fest i vand og på land i Fredericia Idrætscenter.

Og alle er inviteret, påpeger daglig leder, Kirstine Rosenfeldt, og formand for bestyrelsen, Jette Rosenfeldt. Nuværende, tidligere og måske kommende kursister er inviteret. Der er dog begrænsede pladser til arrangementet.

- Det bliver en mulighed for folk, der ikke kender os, til at komme og se, hvad det er, vi underviser i, siger Kirstine Rosenfeldt og mor, Jette Rosenfeldt supplerer:

- Samtidig bliver det også et arrangement, hvor vi får mulighed for at hyggesnakke med de kendte kursister.

Aftenskolen Magnum Opus fyldte 10 år den 4. maj, men Kirstine og Jette Rosenfeldt valgte at udskyde fødselsdagsfesten til sæsonstart i august blandt andet af hensyn til deres fredagskursister, som i forvejen havde mistet en del undervisningsdage på grund af helligdage og lukning af svømmehal.

Annonce

Zumba i vand

Der er ikke fastlagt et program for, hvad der skal ske fredag den 16. august, men Kirstine og Jette Rosenfeldt kan afsløre, at der bliver masser af aktiviteter i vand og nogle på land.

- Vi er kendt for aquabevægelse, så det kommer på programmet ligesom aquazumba for børn og voksne. Vi vil også gerne vise, hvordan vi underviser i børneyoga, fortæller Kirstine Rosenfeldt.

Jette Rosenfeldt supplerer:

- Helteyoga, som er vores nye hold i denne sæson, synes vi, er en fantastisk idé, så vi håber, at vi kan få det med og vise, hvad det er.

Når folk tilmelder sig, skal de oplyse deres alder. Derfor venter Jette og Kirstine med at tilrettelægge det endelige program, til de kan se, hvilke aldersgrupper er tilmeldt. Det er derfor vigtigt, at man går på aftenskolens hjemmeside og tilmelder sig:

- Det er helt gratis at være med, men man kan ikke bare dukke op uanmeldt, for der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først til mølle princippet, siger Jette Rosenfeldt.

Aftenskolen startede i 2009 med 10 hold - i dag har den omkring 130 hold og 35 instruktører, der hjælper med at undervise de mange hold. Hver halvår har aftenskolen cirka 2000 kursister, hvoraf flere går igen hver halvårlige sæson.

Svømmeklubben Magnum Opus er også kommet til som en underafdeling af aftenskolen. Den har 434 medlemmer per sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Værktøj stjålet fra varebil

Annonce