Annonce
Sport

AGF's økonomiske redningsmand er død + Norsk topspiller klar til sit fjerde OL

Kurt Andersen. (Foto: Jeppe Michael Jensen/Ritzau Scanpix)

Kurt Andersen, der reddede AGF fra konkurs fra 2001 til 2007, er død. Han blev 75 år. Kurt Andersen fik sin investering hjem igen, takket være sportslig succes under Ove Pedersens ledelse. Han blev senere investor i FC Vestsjælland, der dog endte med at lukke.

Annika Jacobsen, Horsens-pige, der har spillet for Herning-Ikast de seneste år, skifter til Silkeborg-Voel fra den kommende sæson.

Jores Okore fra AaB er kommet i myndighedernes søgelys på grund af af en mistanke om matchfixing. Der spekuleres i, at han i en kamp mod OB i efteråret får en advarsel mod slutningen af kampen. Der blev spillet ekstraordinært meget på, at netop Okore skulle få en advarsel i kampen.

Gustav Isaksen fra FC Midtjylland er færdig for denne sæson med en skade.

Celtic fra Glasgow er blevet kåret som skotsk mester for niende år i træk.

Per Søndergaard, tidligere formand i AaB fra 2005 til 2010, er død. Han blev kun 66 år.

Magnus Rød, norsk håndboldspiller fra Flensburg, er ude med en skade igen. Hans ankelskade brød op under løbetræning.

Marit Malm Frafjord, håndboldspiller fra Team Esbjerg, har meldt sig klar til det norske landshold igen efter en pause. Hun vandt OL-guld i 2008 og 2012, OL-bronze i 2012, og har vundet VM og fire gange EM-guld. Nu går hun efter at komme med til OL for fjerde gang.

Bayern München og Eintracht Frankfurt er blevet enige om at spille den tyske pokalsemifinale 9. eller 10. juni. Den anden seminale med Saarbrücken og Bayer Leverkusen er endnu ikke fastsat.

Gernot Rohr, 66-årig tysk træner, bliver landstræner i Nigeria. Han har tidligere været landstræner i Gabon, Niger og Burkina Faso.

Italien starter fodboldturneringen igen 14. juni. I øjeblikket er der stadig coronasmittede spillere i Parma, Torino og Fiorentina.

Marit Frafjord er klar til OL for fjerde gang. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce