Annonce
Sport

Agon Mucollis fremtid fortsat uvis

Agon Mucolli står noteret for 36 kampe på Vejle Boldklubs bedste hold. Det bliver næppe til flere for den talentfulde offensiv-spiller, der i øjeblikket er på udkig efter en ny klub. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Den 19-årige offensivspiller er fortsat uden for Vejle Boldklubs førsteholdstrup, og der arbejdes på, at han skifter klub inden udgangen af sommerens transfervindue.

Vejle: Der findes fortsat ingen afklaring på Agon Mucollis fodboldfremtid.

Det eneste, som ligger fast, er, at den ikke ligger i Vejle Boldklub.

Forholdet mellem Agon Mucolli og træner Adolfo Sormani er kørt fast, og hverken John Sivebæk, Agon Mucollis agent, eller Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, ser det som en mulighed, at den 19-årige offensiv-spiller genindtræder i VB's førsteholdstrup.

- Jeg vurderer, at forholdet har fået et uopretteligt knæk, siger John Sivebæk.

Agon Mucollis forhold til VB-træner Adolfo Sormani kørte i sidste sæson fast, og i det tidlige forår endte det med, at Agon Mucolli efter eget ønske kom væk fra klubbens førsteholdstrup og i stedet sluttede sig til U19-truppen.

Som førsteårs-senior kunne Agon Mucolli spillede med i U19 Ligaen, men som andenårs-senior eksisterer den mulighed ikke. Det betyder, at Agon Mucolli i øjeblikket er afskåret fra at spille kampe.

Annonce

Han vil et sted hen, hvor han føler sig godt tilpas, og hvor der er stor sandsynlighed for spilletid.

John Sivebæk, agent for Agon Mucolli

Søger tryghed og spilletid

I øjeblikket ligger et klubskifte dog ikke lige om hjørnet.

- Det er ikke noget på plads eller noget, som er lige op over, siger John Sivebæk og fortsætter:

- Men samtidig kan tingene gå hurtigt i den her branche.

Agon Mucolli trænede for cirka en måned siden et par uger med hos superliganedrykkeren Silkeborg, men det kom der ingen kontrakt ud af. Der har dog været henvendelser, som Agon Mucolli takkede nej til. De kom ifølge John Sivebæk fra klubber fra det sydlige Europa.

- Han vil et sted hen, hvor han føler sig godt tilpas, og hvor der er stor sandsynlighed for spilletid, siger John Sivebæk, der anser det for mest sandsynligt, at et eventuelt skifte sker til en klub i Skandinavien.

Agon Mucolli i på kontrakt i Vejle Boldklub yderligere én sæson, men John Sivebæk forventer ikke, at det bremser et eventuelt skifte.

- VB har på ingen måde stillet sig på tværs, og jeg er sikker på, at kommer der en klub, som er interesseret i ham, finder vi en løsning, siger John Sivebæk.

Jacob Krüger håber, der i løbet af de næste par uger findes en løsning, for et skifte skal falde på plads, inden sommerens transfervindue lukker ved udgangen af august.

- Jeg kan sige, at vi er indstillet på, at der findes en løsning, for hverken sportsligt eller økonomisk giver det nogen mening for os, at han ikke spiller fodbold, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce