Annonce
Give

Aktiv Dage i en solbeskinnet weekend for Grønbjerg og Langelund

Aktiviteterne blev afholdt i og omkring Elkjær Hal og Multihus, og her boblede af liv og glade dage.

Fredag aften blev det hele skudt i gang med grillpølser, fadøl og popcorn. Og det skal siges, at det var pølser af de mere fornemme af slagsen der blev lagt på grillen, de var nemlig sponseret af Aalbæk Specialiteter, mindre kunne ikke gøre det. Samtidigt kunne man i det flotte selvbyggede Muntre Køkken kaste mod gammelt porcelæn, der kunne tumles i hallen, en professionel ansigtsmaler skabte fantasifulde ansigter på de små, der kunne graves efter enkroner i den store sandkasse, hvor den Jyske Sparekasse havde sponseret 1000 styks hertil. Senere på aftenen var der fodboldturnering, hvor der endda måtte meldes om to gange skader, så de gik rigtigt til den... og senere blev der med stort engagement fra egnens ældre herrer spillet Bob i hallen - i timevis.

Lørdagen var naturligvis også fyldt med aktiviteter. Men uden mad og drikke, duer heltene dog ikke, og noget tyder på, at dét at spise sammen, har en stor værdi. Derfor blev dagen da også startet med fælles morgenmad. Her havde Elkjærklubbens aktive damer anrettet fade og gjort klar så hele 97 tilmeldte kunne nyde rundstykker og kaffe sammen fra den tidlige morgenstund. Herefter var der så ellers bare gang i løjerne med flødebolleræs, bagagerumsmarked, voltigering, rundboldturnering, petanque, kroket, fodbold, tombola med mange flotte gevinster, kagekonkurrence med efterfølgende kaffe-/ kagebord og meget mere.
Det har været en super dejlig weekend. Vejret har jo i den grad været med os, og der har været masser af mennesker, siger Irene Holmbo Hansen, der er en del af Lokalrådet i Grønbjerg-Langelund, og samtidigt primus motor bag hele arrangementet. Hun fortæller også, at hun har lagt mærke til, at en stor del af de som har deltaget, også har været unge familier med mindre børn, hvilket glæder hende meget at se. - Det betyder meget, at alle har lyst til at være med og dejligt, at de yngre generationer også er aktive i de her sammenhænge, lyder det fra I rene Holmbo Hansen.

- Og apropos tombola, da vil jeg gerne lige nævne den meget flotte opbakning der både har været fra sponsorerne, men også for de mange private folk som har doneret flotte gaver dertil. Der er endda nogle som har haft ringet og fortalt, at de godt nok har været forhindrede i at deltage i weekenden, men så ville de i hvert tilfælde meget gerne give noget til tombolaen, og det er da godt nok dejligt, at de tænker og gør sådan, smiler en glad Irene Holmbo Hansen. Hun fortæller ligeledes, at den store gevinst blandt andet var et gavekort til det lokale firma Jysk Limousinekørsel.
Denne aktive weekend skulle have været afsluttet med det traditionelle tovtrækkeri mellem Grønbjerg og Langelund over Omme Å. Dog kunne Langelund ikke stille hold i år, hvilket betød, at Grønbjerg i år vandt uden kamp. Meeen mon ikke de alle kommer stærkt igen til næste år...
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce