Annonce
Børkop

Sogn byder på en række forskellige aktiviteter

Den Danske Salmeduo lægger ud med koncerterne i Gauerslund Sogns nye sæson. Pressefoto
Gauerslund Sogn byder på lidt af hvert i sensommeren. Musik, foredrag, kirkegårsvandring med videre.
Annonce

Gauerslund: Sensommeren venter derude, og det er lig med, at Gauerslund Sogn byder på forskellige arrangementer.

Der lægges ud søndag 18. august med en koncert i Brejning Kirke, hvor Den Danske Salmeduo vil fortolke danske salmer. Det er et arrangement, hvor der er fri entré.

Dernæst venter en kirkegårdsvandring, som finder sted torsdag 22. august.

Arrangementet starter med et let traktement, som nydes i Sognehuset. Aksel Jensen fortæller om gravstedsanlæg, beskæring og udviklingsplaner for kirkegården.

Der bliver mulighed for en tur i kirketårnet, for at se den del af kirken, man normalt ikke ser. Vandringen slutter med kaffe i sognehuset. Under kaffen vil der bliver mulighed for at debattere Kirkegårdens udvikling.

Der er fri entré, men af hensyn til traktementet er tilmelding nødvendig. Tilmelding sker på mail: ajen@km.dk senest 20.august.

Annonce

Peter Tanev til Børkop

Fra tirsdag 3. september er der atter Nærvær og Fordybelse i Brejning Kirke. Det finder sted hver anden tirsdag med start klokken 16.30.

Søndag 22. september er der friluftgudstjeneste ved Brejning Lystbådehavn, og samme dag er der i Brejning Kirke koncert med Arne Andreasen og Janne Wind, der tager deres band med.

Desuden er det meldt ud, at onsdag 25. september kommer metrolog Peter Tanev til Børkop Bibliotek, hvor han fortæller om fremtidens vejr og klimaudfordringer. Det kan man se mere om på bibliotekets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce