Annoncørbetalt indhold

Aktiviteter til sommerferien 2020

Selvom vi først lige er trådt ind i 2020, så kan man godt begynde at planlægge sin sommerferie.

­

Dette indhold er sponsoreret

Det gælder om at udnytte sin sommerferie til, at opleve så meget som muligt. Der er flere fordele ved at planlægge sin sommerferie i god tid. Det er generelt bare rart, at være ude med planlægningen i god tiden, hvad end man typisk lejer et sommerhus, eller tager syd på i jagten på solen. Yderligere, så er der også en økonomisk fordel ved at bestille sine sommerferieaktiviteter i god tid. Specielt hvis man skal bestille en rejse til udlandet, eller leje et større sommerhus.

Det er dog ikke kun destinationen der kan planlægges i god tid. Hvis man beslutter sig for at være hjemme henover sommeren, så kan det være en god idé at planlægge et par aktiviteter som kan gøre sommeren mere sjov – også selvom den skal foregå indenfor Danmarks grænser.

Gokart

Skal sommerferien tilbringes herhjemme, så kan man altid tilføje den lidt adrenalin ved at køre gokart. Er man til benzin og fart, så bør man udfordre sine venner eller familie med en omgang gokart. Der er mange forskellige gokart baner i Danmark, og hvor end du ender med at tilbringe ferien, så er der med sikkerhed et godkart center i nærheden. Hvis vejret er dårligt, så er der også efterhånden mange indendørsbaner, hvorved vejret ikke bliver en faktor for, hvorvidt du kan fuldføre aktiviteten. Gokart er en super sjov familieaktivitet, og man kan bruge mange timer på at ræse på de små baner. Er man en større gruppe kan man endda arrangere et decideret løb, hvor der bliver konkurreret på stor vis.

Fodboldgolf

Fodboldgolf er den perfekte aktivitet til sommerferien. De fleste er vel klar over, hvor stor en sport fodbold er i Danmark. Det er dog ikke alle der har lyst til at hoppe i træningstøjet og trampe rundt på en fodboldbane. Her kommer fodboldgolf ind i billedet. Det er blevet rigtig populært at spille fodboldgolf i Danmark, fordi det er så let tilgængeligt og koster meget få håndøre. Det er den perfekte aktivitet, hvis vejret er godt og man ikke ved hvad man skal give sig til. Flere af banerne tilbyder endda at man kan låne en grill, hvorved man kan grille en pølse og nyde en kold drik efterfølgende. Det bliver altså ikke mere dansk.

Escape room

Hvis man er til en god udfordring der samtidig giver masser af spænding, så er de nye escape rooms helt klart noget man bør overveje. Escape rooms er et relativt ny-opført koncept, som i sin basale forstand, går ud på at løse gåder for at komme ud fra diveres lokaler. Har man set gyserfilmene ”Saw”, kan man måske relatere disse film til konceptet. Selvfølgelig uden at det på nogen måde er farligt, og heller ikke nær så dramatisk. Der findes mange forskellige slags escape rooms, så man kan finde en der passer til ens niveau samt behov. Escape rooms er en rigtig god aktivitet på de dage, hvor vejret ikke er alt for godt. Og dem har vi jo alligevel en del af herhjemme i Danmark om sommeren, hvorfor en aktivitet som escape rooms er helt ideel.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.