Annonce
Kultur

Se videoen: Aladdin med turban-håndklæde og Ariel i havebadekar - skuespillere hopper ud af coronaskjul

Fredericia: I deres karakterer for de seneste års store publikumsucceser på Fredericia Teater sender skuespillerne i en lille video med en underholdende besked om, at de er her endnu.

Både konkurs og coronaen har sendt alle hjem, men humøret er ikke slukket, viser videoen.

Det er teatrets faste skuespillere Frederikke Viskum og Diluckshan Jeyratnam, som har stået for produktionen.

- Jeg fik ideen til, at vi skulle vise, at vi stadig er her, og minde folk om, hvad vi kunne, og hvor enestående det var. Og det skulle ske med et glimt i øjet. Jeg spurgte Dolly (Diluckshan Jeuratnam, red.), om han ville stå for det tekniske. Vi skrev ud og spurgte, om folk ville være med, og alle sagde ja, smiler Frederikke Viskum.

Folk skulle give et videobidrag med de roller, de havde haft på teatret, og det er blevet til et sjovt og uhøjtideligt sammenklip af alternative udgaver af Aladdin, Ariel, Tarzan og alle de andre karakterer fra teatrets musicalscene.

- Vi tænkte egentlig bare, at det var en video, som folk i branchen ville klikke på, men der er rigtig mange andre, der har kommenteret den og delt den. Det er bare skønt, siger Diluckshan Jeyratnam,

Frederikke Viskum fik ideen og Diluckshan Jeyratnam sprang med og sørgede for at klippe de mange videobidrag fra skuespillerne sammen til en videohilsen om, at de er her endnu. Foto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Helteløb afvikles hver for sig

Indland

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce