Annonce
112

Allan lejede sin bil ud til en kvinde fra Vejle: Nu er den stjålet

Allan Bahns Citroën er fortsat ikke fundet. Privatfotos
En kvinde og hendes søn fra Vejle kørte tirsdag til Horsens for at leje Allan Bahns Citroën. Da de ikke kom med den igen torsdag aften, valgte han selv at køre til Vejle efter den. Her var beskeden fra kvinden, at sønnen og bilen var forsvundet.
Annonce

Horsens: - Hun har afleveret alle oplysninger. Kørekort, adresse og telefonnummer, så det er et forholdsvis dumt tyveri.

Sådan fortæller Allan Bahn fra Horsens, der i sidste uge lejede sin bil, en Citroën C4 Grand Picasso, ud til en kvinde og hendes søn fra Vejle.

Bilen er dog aldrig kommet tilbage igen, og nu er den både efterlyst af politiet og via et opslag på Facebook, som i skrivende stund er delt 2700 gange.

Og tyvene er der som sagt ikke den store tvivl om.

Kvinden skriver til Allan Bahn tirsdag aften gennem udlejningsappen SnappCar, at hun gerne vil leje bilen, hvilket han egentlig er afvisende over for på grund af det sene tidspunkt. Men han ændrer mening, da han hører, at hendes egen bil skal på værksted, og hun derfor står uden en bil at køre på arbejde i de kommende par dage.

Torsdag aften skal hun så aflevere bilen i Horsens igen, og da hun ikke dukker op eller tager telefonen, beslutter Allan Bahn og en kammerat sig for selv at hente den.

- Vi kørte derned og bankede på, og der virkede hun rimelig ligeglad - nærmest, som om hun forventede det, siger Allan Bahn.

Kvinden fortalte, at sønnen og bilen var væk, hvilket fik Allan Bahn til at tilkalde politiet, som mødte op.

Vi har aldrig før haft problemer med at leje ud, og jeg synes, det er en rigtig fin ting at kunne gøre. Vi tjener lidt penge på at leje bilen ud, lejeren sparer lidt penge ved ikke selv at skulle have en bil, og der er færre biler på vejene.

Allan Bahn

Annonce

Vil ikke lege betjent

Nu er bilen og sønnen derfor efterlyst i hele landet.

- Den har ikke været tæt på at dukke op, men vi er dog blevet kontaktet af en, der selv havde været i kontakt med en dame af samme navn som hende, vi lejede ud til. Og dér skulle damen have sagt, at de skulle ned at hente en trailer i Frankrig. De oplysninger har vi givet videre til politiet, men det lød nu ikke, som om de ville bruge dem til noget, siger Allan Bahn, der godt kan forstå, at politiet ikke sætter alt andet i stå for at finde en stjålet bil.

Der er heller ikke så meget, han selv kan gøre.

- Min kone spurgte, om jeg burde køre derned igen, men det nytter ikke noget, og jeg skal ikke køre rundt og lege politibetjent. Første gang ville hun ikke oplyse, hvor sønnen var, så det vil hun nok heller ikke nu. Jeg tænker, at hun måske har fortalt det til politiet, og ellers kan de da finde ud af, hvem han er, siger Allan Bahn.

Annonce

Har kostet 6000 kroner

Bilen er udlejet gennem SnappCar, og her er den også forsikret i tilfælde af tyveri. Der skal dog gå 28 dage, inden den kan blive erstattet. Og den periode ser ud til at blive dyr for Allan Bahn.

Han bruger nemlig sin Citroën som firmabil, så han har været nødt til at leje en anden for at kunne køre frem og tilbage mellem Aalborg og Horsens. Regningen lyder på 6000 kroner på grund af de mange kilometer. Allan Bahn er i kontakt med udlejningsfirmaet, fordi han mener, at det bør stille en bil til rådighed.

Ligegyldigt, hvordan sagen ender, regner Allan Bahn ikke med, at han lejer biler ud igen.

- Det tror jeg ikke. Lige nu mærker vi jo en konsekvens ved, at jeg skal leje en bil for 6000 kroner, som vi ikke ved, om vi får igen, siger han.

Allan Bahns efterlyste Citroën C4 Grand Picasso har registreringsnummer AZ 31 247, og ser man den, eller har man oplysninger, der kan hjælpe, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Citroën'en har før været lejet ud gennem både SnappCar og GoMore. Privatfoto
Allan Bahn har måttet leje en bil i forbindelse med sit arbejde. Privatfoto
Efter 28 dage kan Allan Bahn få erstatning for den stjålne bil gennem SnappCar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce