Annonce
Navne

Allan Rohold er ny ledende overlæge på det nye daghospital i Grindsted

Allan Rohold er ny ledende overlæge for det nye daghospital i Grindsted samt for afdelingen for hjertesygdomme. Privatfoto

Allan Rohold, 60 år,  er ny ledende overlæge på afdelingen for Hjertesygdomme og Dagshospital i Grindsted.

Allan Rohold er mand med ambitioner på patienternes og sygehusets vegne. Sådan beskriver lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus Anna-Marie Bloch Münster ham i en pressemeddelelse.

- Allan Rohold er en leder, som sætter patienten først. Han værner om den kliniske kvalitet, det gode arbejdsmiljø samt forskningen og udviklingen. Derudover er han en holdspiller, som sætter en stor ære i, at sygehuset fortsat skal udvikle sig, siger hun.

Annonce

Allan Rohold kommer fra en stilling som specialeansvarlig overlæge i kardiologien på Sydvestjysk Sygehus. Han glæder sig blandt andet til komme i gang med ledelsesarbejdet.

- Jeg vil specielt have fokus på patientforløb, uddannelse og forskning, og det kræver nærvær af afdelingsledelsen, og at ledelsen viser vejen til den rette kultur og indstilling. Jeg ser Sydvestjysk Sygehus som et fremtidens universitetshospital, hvor uddannelse og forskning har høj prioritet og mulighed for at blive løftet til allerhøjeste videnskabelige niveau, siger Allan Rohold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce