Annoncørbetalt indhold

Alle hjem skal have en sofa

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kender det helt sikkert: Du har haft travlt hele dagen,børnene hyler hele tiden, og det eneste du virkelig ønsker, er atslænge dig og slappe helt af. Problemet er bare, at det ikke eralle og enhver sofa, som kan tilfredsstille dig lige nu. Nej, du har brug for den eneste ene, den perfekte seng test. Intet andetkan er nok for dig.


Annonce

Hvor meget betyder den rigtige type?

Sofaer har været brugt siden det gamle Ægypten, og det er ikkeuden grund. De kan nemlig bruges til næsten alt, hvad man har lysttil. Det kan være, du har lyst til at slænge sig og slappe helt af,det kan være, at du sidder og har en samtale med en ven, eller detkan ganske enkelt være, at din stue blot har brug for en smulepynt.

Er du en person, som godt kan lide at ligge ned og slappe af, såvil det altid være en god idé at anskaffe dig en sofa med blødehynder. Der kan du nemlig ligge lige så behageligt som i din seng,men stadig være klar til at springe op og gøre hvad end du får brugfor at gøre.

Er du mere til at sidde ned, enten for at tale med andre, ellersimpelthen fordi du blot foretrækker at sidde et mere behageligtsted end en stol, så vil en sofa med nogle lidt fastere puder og enlidt højere ryg være at foretrække.

Det kan også ske, at en gæst får brug for et sted at sove, og idet tilfælde kan du også anskaffe dig en sovesofa, som man både kansove, sidde og ligge i. Alternativt har dit rum bare brug for ensmule mere karakter, og så kan du vælge en type kun ud fra farverneog udseendet.


Hvordan finder du den rigtige type?

Der er mange ting at være opmærksomme på, når du vælger dinsofa, og en af de vigtigste ting er ikke selve møblet, men derimodrummet det står i. Det er rummet, som afgør, hvilken farve ogstruktur den skal have. Der er stor forskel på, om den skal stå iet hjørne, eller om den skal stå frit. Du skal også være opmærksompå, at for meget sollys kan få betrækket til at falme.

Derudover har betrækket også meget betydning. Der er trods altstor forskel på stof og læder, både i udseende og i brug. Du skalogså tænkte på, hvor solid sofaen skal være. Har du eksempelvisbørn, så er det oplagt at vælge en type, som kan klare lidt mereleg og skænderi. Er du derimod alene eller har du kun en partner,så kan du vælge en lidt finere type.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.