Annonce
Vejle

Allé Købmanden er væk: Nu rykker børnetøjet ind

Christina Lis Skov (til venstre), indehaver af Børnenes Verden, glæder sig til åbningen af butikken med brugt børnetøj, legetøj og tilbehør. Hun har butikken sammen med Annette og Lars Bendsen. Foto: Flemming Larsen
Christina Lis Skov åbner Børnenes Verden på Pedersholms Allé 21. Butikken, hvor Allé Købmanden tidligere havde til huse, skal sælge brugt børnetøj, legetøj og tilbehør.

Vejle: 760 kvadratmeter fyldt med brugt børnetøj, legetøj og tilbehør og et cafémiljø i midten af lokalet. Børnene får også mulighed for at boltre sig på butikkens legeplads, ligesom det er planen at åbne en lille frisørsalon i det ene hjørne.

Det er planerne for en splinterny butik, Børnenes Verden, der efter planen åbner i juli på Pedersholms Allé 21, i de lokaler, hvor Allé Købmanden tidligere havde til huse i knap 30 år.

Kølemontrerne er væk; det sammen er kasselinjerne. Og lige nu er håndværkerne i gang med en gennemgribende modernisering af butikskvadratmeterne; vægge og lofter er ved at blive spartlet, og senere skal der males og indrettes.

- Jeg glæder mig til at kunne slå dørene op til Børnenes Verden, der kommer til at handle med brugt børnetøj, legetøj og tilbehør. Idéen er, at man kan leje en reol fra en til fire uger. Det eneste, man selv skal gøre, er at prismærke tingene, man har til salg, og så sælger jeg tingene, siger Christina Lis Skov, indehaver af Børnenes Verden.

Hun har butikken sammen med Annette og Lars Bendsen.

Vil skabe et cafémiljø

I midten af lokalet har Christina Lis Skov planer om at skabe et cafémiljø.

- Cafémiljøet er til mødre, fædre, deres babyer og børn; tænkt som et åndehul i en travl hverdag. Senere har jeg planer om at holde forskellige arrangementer som for eksempel babyrytmik, førstehjælpskurser og babymassage, siger Christina Lis Skov.

Hun vil også arrangere foredrag med mor og far i fokus, fordi hun mener, vi ofte glemmer os selv, når vi får børn.

Branchekendskab og bæredygtighed

Christina Lis Skov fik idéen til Børnenes Verden efter at have arbejdet i detailbranchen i 12 år.

- Her så jeg et stigende ønske om at købe brugt. Et ønske, jeg også selv bakker op om og gerne være en del af. "Køb nyt og smid ud"-kulturen er fortid. Vi fokuserer mere end nogensinde før på bæredygtighed og om at værne om miljøet, siger Christina Lis Skov, der er glad for beliggenheden.

- Børnenes Verden åbner midt i et boligkvarter, og med masser af gratis parkeringspladser lige uden for døren, siger hun.

Børnenes Verden kommer til at holde åbent fra klokken 9.30 til klokken 17 fra mandag til fredag, mens åbningstiden om lørdagen bliver fra klokken 10 til klokken 15.

Den præcise åbningsdag er endnu ikke fastsat.

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce