Annonce
Hedensted

Alle - pånær én - er klar til ny tur i byrådet for S

Mette Juhl er blandt de nye navne på Socialdemokratiets kandidatliste til kommunalvalget i Hedensted Kommune. Hun afløser sin far Jørn Juhl Nielsen, der som den eneste af de nuværende byrådsmedlemmer fra partiet ikke ønsker at genopstille. Arkivfoto

Socialdemokraterne i Hedensted kunne søndag præsentere en foreløbig kandidatliste til byrådet. Alle pånær én af partiets byrådsmedlemmer er klar til at tage en tur mere i manegen.

Hedensted: Det bliver for størstedelens vedkommende gamle kendinge, der vil optræde på stemmesedlen under liste A, når borgerne i Hedensted Kommune til november skal sætte kryds til kommunalvalget.

Det kom frem, da Socialdemokraterne i Hedensted søndag præsenterede en foreløbig kandidatliste på partiforeningens generalforsamling.

Alle på nær én af de nuværende socialdemokratiske medlemmer af byrådet ønsker at genopstille. Kun den tidligere borgmester, Jørn Juhl Nielsen, har efter 24 år i byrådet valgt ikke at genopstille.

Det gør til gengæld hans datter Mette Juhl. Ny på listen er også Claus Thaisen fra Uldum, Brian Petrowsky fra Hedensted og Gitte Frimor Frederiksen fra Juelsminde, der har siddet i partiforeningens Hedensted-bestyrelse de seneste to år.

Kandidaterne, der genopstiller til byrådet for socialdemokratiet er borgmesterkandidat Kasper Glyngø (Juelsminde), Henrik Alleslev (Ølsted), Johnny B.Sørensen (Snaptun), Liselotte Hillestrøm (Hornsyld), Steen Christensen (Løsning), Hanne Grangaard (Tørring) og Jesper Lund (Hedensted).

Claus Thaisen fra Uldum er blandt de nye byrådskandidater for socialdemokratiet. Arkivfoto

Vil styrke nærdemokratiet

På generalforsamlingen vedtog foreningen også, at den vil arbejde med at styrke medlemsdemokratiet ved at oprette såkaldte baggrundsgrupper.Oplægget er, at baggrundsgrupperne knyttes til de politiske udvalg, og i grupperne er byrådsmedlemmerne, der sidder i det relevante politiske udvalg, obligatoriske medlemmer.

- Det er en måde at skabe en tættere forbindelse mellem byrådsmedlemmerne og partimedlemmerne på. Vi håber, det giver mere direkte indflydelse fra partimedlemmerne og mere input fra baglandet for byrådsmedlemmerne, lyder det fra partiforeningens formand, Inga Sørensen.

Til partiforeningens bestyrelse var der genvalg til både formand Inga Sørensen, Gitte Frederiksen og Thyge Risvig Hansen. Vera Löbner Hammervig må trække sig fra posten som kasserer pga. sygdom. I stedet blev Erik Christensen valgt.

Steen Christensen (Løsning). Arkivfoto
Hanne Grangaard (Tørring). Arkivfoto
Johnny B.Sørensen (Snaptun). Arkivfoto
Liselotte Hillestrøm (Hornsyld). Arkivfoto
Henrik Alleslev (Ølsted). Arkivfoto
Kasper Glyngø (Juelsminde). Arkivfoto
Jesper Lund (Hedensted). Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce