Annonce
Billund

Allerede onsdag bliver de første i Billund vaccineret mod corona

Allerede onsdag får beboerne og medarbejdere på Billund Plejecenter vaccinen mod coronasmitte. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Billund: Allerede onsdag morgen klokken 8 får de første beboere på Billund Plejecenter den eftertragtede vaccination mod coronavirus.

Planen var ellers, at læger i Billund Kommune først omkring den 6. januar kunne begynde at vaccinere, men nu har det vist sig, at der er vacciner nok til at begynde før.

- Vaccinerne rækker længere, end man havde regnet med, og derfor har vi fået ekstra doser, fortæller ældrechef Pia Mejborn, Billund Kommune.

Onsdag bliver de 50 beboere på Billund Plejecenter vaccineret. På årets sidste dag kommer så turen til Mødestedet, Fynsgade og Sydtoften i Grindsted.

Udover beboerne får også nogle af medarbejderne del i de første vacciner.

Udover de vacciner, som i øjeblikket køres ud til de mest sårbare i kommunerne, åbner Region Syddanmark en række vaccinationscentre, hvor alle andre kan få vaccinen. Centrene åbner lige efter nytår. De nærmeste for borgerne i Billund Kommune bliver centrene i Vejle, Kolding og Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Corona rammer kulturlivet hårdt: Festivalfond præsenterer regnskab med millionunderskud

Alarm 112

63-årig cyklist blev kørt ned

Annonce