Annonce
Vejle

Alsidig kunstner udstiller i Møllen

Mai-Britt Schultz er efterårets udstiller i Vejle Kunstforening. Det, at male og se, har været en del af kunstnerens univers, så længe hun kan huske.

Annonce

Vejle: Lørdag 6. oktober klokken 11 holder Vejle Kunstforening fernisering på en ny udstilling. Denne gang med den sydfynske kunstner Mai-Britt Schultz.

Det foregår i udstillingslokalerne i Vejle Vindmølle på Søndermarken.

Mai-Britt Schultz er uddannet fra Danmarks Designskole i København i 1988. Hun har siden haft et virke som blandt andet scenograf, projektleder, forfatter, illustrator, højskolelærer, og ikke mindst kunstner og underviser i kunst. I dag har hun sin egen Kragekær Kunstskole på syd Tåsinge, hvortil folk fra ind og udland valfarter for at blive inspireret og for at lære at se for at male.

Annonce

Et univers

- Jeg bor og arbejder i et gammel nedlagt andelsmejeri, midt den smukke natur på det sydlige Tåsinge i Det Sydfynske Øhav, og er optaget af det at se, opleve og formidle min verden. Det, at male og se, har været en del af mit univers, så længe jeg kan huske. Jeg kan lide at male det jeg ser, dog er jeg i dag mere optaget af den erindrede virkelighed, end slavisk at gengive den virkelige virkelighed. Jeg kan med andre ord både lide at male det jeg har set, og det jeg ser. Men altid ind gennem det filter, som er min personlige oplevelse af motivet, skriver Mai-Britt Schultz i en pressemeddelelse.

Hun viser både arbejder på papir og akvarel foruden en del større blomster og landskabs akrylbilleder på udstillingen.

Udstillingen vises onsdag til søndag klokken 12-16 frem til den 11. november, og der er fri entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce