Annonce
Sport

Alt om weekendens seriefodbold

Louie Steven Jacobsen, VB-angriber i serie 2 med en fortid på ungdomseliteholdene i samme klub, var manden i centrum i lokalopgøret mod Bredballe. Angriberen havde en dobbeltredning på et straffespark, da målmanden blev udvist, men scorede også to mål som angriber i sejren på hele 6-1.

Otto Engelhardt, Bredballe-holdleder, burde ifølge Bredballe-træner Nicolai Guldhammer være kåret som kampens bedste spiller for Bredballe, da han efter kampen stod med 14 meget beskidte spillesæt.

Jacob Jørgensen, Vinding-træner, understreger at seks point i de sidste to kampe er en nødvendighed, hvis Vindings oprykkere skal blive i serie 2. Holdet har vundet de sidste fire kampe.

Frederik Færgemann og Christian Rohde, Hatting/Torsted-spillere årgang 2003, har i løbet af efteråret begge spillet en del kampe på klubbens serie 2-mandskab.

Brian Eriksen, FC Horsens-målmand, var hovedårsagen til, at FC Horsens ikke tabte med mere end 5-1 til IFSK.

Jonas Rejsenhus, Vinding-målmand med en fortid som U19-Ligamålmand i Vejle Boldklub, var Vindings bedste spiller i sejren mod Ammitsbøl/Egtved.

Steffen Gammelgaard, Brædstrup-træner, kalder det dybt godnat, at sæsonen kan slutte midt i november på grund af de mulige playoffkampe.

Simon Thisgaard, spillende Hedensted-træner, kalder afslutningen på topkampen mod Egen for helt vanvittig med den sene sejrsscoring af Esben Wind. Samtidig understreger Simon Thisgaard, at holdet nu skal formå at gøre arbejdet færdigt med en sejr over Bramdrupdam, så oprykningen kan komme i hus på lørdag.

Kevin Printtans, Erritsø-spiller, brækkede storetåen allerede efter 17 minutter i sejren mod Give.

Lasse Dvinge, assistenttræner i Horsens Freja, har forlænget sin aftale med klubben.

De lokale serie 1- og 2-mandskaber har scoret 411 mål hidtil i sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce