Annonce
Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

49-årige Henrik Vesterholm har firmaet "Vesterholms Alt Mulig Service", og han er ked af de rygter, der går i Jelling efter avisens artikel lørdag. Ifølge Henrik Vesterholm tror nogle, at det er hans firma, der blev omtalt. Foto: Privatfoto
Henrik Vesterholm fra "Vesterholms Alt Mulig Service" er ked af de rygter, han har hørt om sig selv i byen.

Jelling: Henrik Vesterholm er ærgerlig og bekymret.

Ærgerlig og bekymret over at blive sat i forbindelse med snyd efter, at Vejle Amts Folkeblad lørdag bragte en artikel med overskriften "Husejere i Tirsbæk Bakker føler sig snydt af altmuligmand fra Jelling: 'De er nogle tastaturkrigere, der ikke regner håndværkere for noget'."

Problemet er, at Henrik Vesterholms virksomhed hedder "Vesterholms Alt Mulig Service v/ Henrik Vesterholm" og også har hjemme i Jelling. Og det sammenfald har ifølge Henrik Vesterholm ført til ubehagelige forvekslinger.

Annonce

- Folk tror, at det er mit firma, der er omtalt, fordi det hedder "alt mulig service". Det er ikke mit firma, der snyder, men lørdag formiddag blev jeg ringet op af to kunder, som ville høre, om det var mig, der var omtalt i artiklen, siger Henrik Vesterholm.

- Den ene var en fast kunde, som jeg har haft i længere tid, og den anden var en ny kunde, som ringede op og fortalte, at hun da nu var bekymret. Jeg har også hørt fra folk, jeg kender, at folk går og snakker om mig oppe i byen, fortæller 49-årige Henrik Vesterholm, der - før han startede sin alt-mulig-service i 2013 - arbejdede som lastbilchauffør.

Firmaer forveksles

I artiklen lørdag fortalte flere husejere i Tirsbæk Bakker, hvordan de føler sig snydt af firmaet "Morten og bil" fra Jelling, der blandt andet er dømt til at betale penge tilbage til en af husejerne, og som, ifølge husejerne, fordufter, når kunderne har forudbetalt for arbejdet.

Både det omtalte firma og Henrik Vesterholms firma er enkeltmandsvirksomheder, der tager mindre anlægs- og vedligeholds-opgaver, og begge har hjemme i Jelling.

Det er ikke mit firma, der snyder, men lørdag formiddag blev jeg ringet op af to kunder, som ville høre, om det var mig, der var omtalt i artiklen.

Henrik Vesterholm

- Jeg kender ikke det andet firma - vi er vel fire-fem altmuligmænd i Jelling - men jeg kan se, at det er samme type arbejde, vi gør i. Jeg tager alle mulige opgaver - det kan være vedligehold af en have eller et område, rense tagrender eller plante hæk, og det samme gør han (Morten og bil, red.). Derfor er det uheldigt, hvis folk nu gå og tror, at jeg har noget med det firma at gøre, for det har jeg ikke. Jeg håber da, at snakken snart stopper. Nu har jeg haft min virksomhed siden 2013 og har aldrig haft lignende oplevelser, fortæller Henrik Vesterholm.

Annonce
For abonnenter

Biotech-firma i Odense blev kendt under corona: Fordobler millionoverskud efter testspurt

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Ikke kun til gravøl: Bryggeri er brændt inde med masser af øl - nu kan du hente dem til en tredjedel af prisen hos Vejle Boldklub

Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Sport

Efter 20 års ventetid kommer dansk mesterskab atter til Vejle

Kultur

Se de vilde billeder: Her er verdens største gule striktrøje, der skal hænge foran Havnemøllerne under Tour de France

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

VEJLE

Første varsel om muligt trafikmareridt: Om tre uger spærres vital bro en hel weekend - senere skal den rives ned og genopbygges

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Sport

Hårdtslående nyhed: Vejle bliver værtsby for de danske mesterskaber

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

Kultur

Hvilken er din favorit? Efter 1600 festivalkoncerter: Her er den bedste og den værste set og hørt af anmelderen

Annonce