Annonce
Trekantområdet

Alvorlig arbejdsulykke på fynsk maskinfabrik: 53-årig fundet død af sin bror

En 53-årig mand mistede torsdag livet i en arbejdsulykke på en virksomhed i Nørre Aaby, oplyser Fyns Politi. De pårørende er underrettet. Arkivfoto: Michael Bager
En 53-årig mand blev torsdag sidst på eftermiddagen fundet dræbt ved den maskine, han arbejdede ved på maskinfabrik i Nørre Aaby. Ligsyn skal fastslå den endelige årsag.
Annonce

Nr. Aaby: En 53-årig mand fra Odense mistede torsdag sidst på eftermiddagen livet i en arbejdsulykke på en maskinfabrik i Nørre Aaby på Vestfyn. Ifølge vagtchef Henrik Krøjgaard, Fyns Politi, fik man meldingen klokken 17.56. Det var den 53-åriges bror, som fandt ham død ved den maskine, han har arbejdet ved. Den afdøde var i færd med at afgrate et metalstykke med et  bor med trykluft.

- På en eller anden måde mener man, at boret har fået fat i hans skjorte og blevet kvalt. Ingen har set det ske, og både Arbejdstilsynet og vi har været på stedet for at klarlægge de nærmere ulykkelige omstændigheder, siger vagtchefen.

Et ligsyn skal fredag fastslå den endelige dødsårsag.

- Vi skal se, om det underbygger den teori, vi har lige nu om arbejdsulykken. Arbejdstilsynet skal også undersøge, om der har været en fejl på maskinen eller svigt på anden vis, siger Henrik Krøjgaard.

De pårørende er underrettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce