Annonce
Hedensted

Alvorlig ulykke nytårsnat: Tre unge hastet på hospitalet, én har brækket begge ben

Tre af de tilskadekomne måtte indlægges efter den voldsomme soloulykke, hvor bilen røg af vejen og ned ad en skrænt, oplyser Sydøstjyllands Politi. Foto: Presse-fotos.dk
Tre ud af fem unge i en bil måtte indlægges, da bilen skred ned ad en skrænt lige uden for Juelsminde. Alle meldes uden for livsfare.

Juelsminde: Tre unge fra Hedensted måtte nytårsnat hastes til tre forskellige sygehuse efter et voldsomt solouheld på Vejlevej nær Juelsminde omkring klokken 02.58.

- Et køretøj var på vej mod Juelsminde, men omkring efterskolen lige uden for byen forulykkede bilen af ukendte årsager og kørte ud over en skrænt, oplyste Rune Nielsen, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi lørdag morgen.

I køretøjet befandt sig fem unge i alderen 17 til 22 år, hvoraf de tre altså måtte indlægges. De sidste to slap ifølge politiets oplysninger med skrammer.

Annonce

- Vores første melding derudefra lød på alvorlig tilskadekomst, og de tre blev sendt på sygehuset i henholdsvis Skejby, Horsens og Kolding, tilføjede Rune Nielsen.

Alle tre var i første omgang rapporteret i livsfare, men op ad formiddagen blev det oplyst, at det ikke længere var tilfældet. En har dog brækket begge ben, mens en anden har fået flænger i ansigtet, der måtte syes, oplyser Rune Nielsen.

En bilinspektør har været forbi ulykkesstedet for at kortlægge de nærmere omstændigheder omkring uheldet, men det er endnu ingen konklusion på, hvad der præcist er gået galt.

Føreren af bilen var en 18-årig mand, som vil blive sigtet for spirituskørsel. Det er dog ikke ensbetydende med, at han har været påvirket over det tilladte, understreger politiet. Det skal en blodprøve nu afgøre.

Både politi og beredskab var talstærkt til stede i løbet af natten. Foto: Presse-fotos.dk
Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce