Annonce
Alarm 112

'Amerikansk' passion: Hundredvis af værktøjer stjålet i Vejle og Give

Tyverierne skete i henholdsvis en lagerbygning og skurvogne i et indhegnet område. Genrefoto: Johan Gadegaard
Det var især værktøjer af mærket "Milwaukee", der stod for skud, da indbrudstyve over weekenden stjal massevis af håndværkskram fra lokale lagre.

Vejle/Give: Det var øjensynligt tyve, der vidste, hvad de gik efter, som var på spil i løbet af weekenden. Henholdsvis i en lagerbygning på Industrivej i Vejle og i skurvogne på en indhegnet byggeplads på Nordre Ringvej i Give.

Efter at være kommet ind gennem et ovenlysvindue og ned på gulvet via reoler stjal gerningsmændene på Industrivej et bredt udsnit af spritnye håndværker-mærkevarer.

Listen er alenlang - og hold nu godt fast: 139 batterier, 50 ringgafler, tre M18-fedtpressere, 67 skraldenøgler, 13 fugepistoler, forskellige slagnøgler, 16 skruemaskiner, ni rundsave og tre stiksave. Alle af mærket "Milwaukee".

Annonce

I Give var der samme "amerikanske forbindelse" ved tyveriet - omend byggepladsen slap mere nådigt målt på mængden af værktøj, der blev fjernet fra byggepladsen. Otte slagnøgler, ti ladere, 25 topnøgler og 25 klinger.

Det vides ikke, om der er tale om de samme gerningsmænd. Begge tyverier er foregået i perioden fredag til tidlig mandag formiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Sherif Haps er egentlig bare en glad mand fra Grindsted: Nu er hans videoer blevet vist 13 millioner gange på YouTube

Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce