Annonce
Jelling

Anden dag med festival: Publikum forsøger at glemme regnen

The Minds of 99 var helt igennem sublime. Konferencier Anders Breinholt kaldte det en af de bedste koncerter på Scenen i lang tid, da han lukkede ned efter deres halvanden times magtdemonstration. Foto: Michael Svenningsen
Torsdag til Jelling Musikfestival blev regnfuld - ikke i tykke stråler, men stort set hele dagen var der vand i luften. Publikum gjorde dog deres bedste for at glemme støvregnen.

Jelling: Støvregn. Masser af støvregn. Stort set hele torsdagen kunne publikum på Jelling Musikfestival mærke, at der var vand i luften. Ikke noget voldsomt, men nok til, at underlaget blev mudret, træflis skulle køres ud, og regnslaget skulle findes frem.

Det kan ødelægge en god fest, men det behøver det ikke. Og umiddelbart var festivalgæsterne klar på at glemme vejrforholdene og hygge sig både inde i telte og boder samt ude på den våde og til dels glatte festivalplads.

The Minds of 99 leverede et brag af en koncert, som sikkert fik mange til at nyde lidt støvregn, så man kunne blive kølet ned undervejs. Der blev danset og hoppet til den store guldmedalje.

Inde i barerne - blandt andet afterski-teltet Kuhstall - var der godt proppet med god stemning. Selv uden for Kuhstall kunne lidt regn ikke slå gæsterne ud - de kunne til gengæld slå søm i.

Nogle kunne helt undgå at blive våd. I boderne knokler de frivillige nemlig for at servicere både høj som lav. Og det gælder ikke kun på pladsen - også de optrædende kunstnere og deres crew skal have mad.

Det er blot nogle af de ting, som avisens fotografer har knipset fotos af denne torsdag. Se de bedste skud i galleriet her.

Britiske George Ezra står øverst på plakaten i år, og det forstod man godt, da han spillede sine hits som "Shotgun" og "Budapest". Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce