Annonce
Trekantområdet

Anders Kragh om FHK-nederlag: Vi manglede skarpheden

FHK tabte  til Århus på udebane i en træningskamp, og det ærgrede Anders Kragh Martinussen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
FHK kunne have vundet over Århus Håndbold med lidt mere skarphed i afslutningerne. Men alt i alt var Anders Kragh Martinussen godt tilfreds trods 26-25-nederlaget.
Annonce

Århus: Arh, jeg ville gerne have vundet den her kamp. Selvom det bare var en træningskamp.

Anders Kragh Martinussen var ærgerlig over resultatet mod sin gamle klub Århus Håndbold. FHK tabte med 26-25 til liga-rivalerne, og det var der en grund til, mente klubbens nye bagspiller.

- Vi mangler skarphed i afslutningerne, og det inkluderer mig selv. Men vi var egentlig positive omkring det i omklædningsrummet, for vi kom til chancerne, vi skal bare være bedre til at udnytte dem, sagde han.

FHK forsøgte sig en del med overtalsspil, og det kom heller aldrig til at fungere.

- Vi har stort set ikke trænet det, og da vi gjorde det, trænede vi syv mod fem. Vi vandt ikke et overtal i dag, og det blev udslagsgivende for resultatet, sagde han.

Anders Kragh Martinussen slog fingeren undervejs, da han rykkede igennem fra distancen, men det er ikke noget, der kommer til at holde ham ude af tirsdagens træningskamp mod HC Midtjylland.

Han var nogenlunde tilfreds med indsatsen i mandagens kamp, især med henblik på de forstærkninger FHK får, når Mischels Liaba, Rasmus Jensen, Kristian Olsen, Jakob Mikkelsen og Kasper Young atter er klar. Mischels Liaba skyder efter sigende som et krydsermissil, mens Rasmus Jensen er klubbens store forsvarsgeneral.

Selv fra sidelinjen var han særdeles aktiv mandag aften i Risskov.

- Der sidder jo et helt kavaleri derude på sidelinjen. Jeg glæder mig virkelig, til vi kan træne fuldt ud alle mand, sagde Anders Kragh Martinussen.

Annonce
Annonce
Vejle

Vejles margarinekonge kom brat af dage

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Keld & Hilda fejrer jubilæum i Vejle

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce