Annonce
Jelling

Anette tager dig med på stillevandring

Anette Grøntved er snart klar med flere stillevandringer. Den først er i Jelling Skov. Pr-foto
Annonce

Jelling: Alle stillehungrende sjæle kan snart få stillet sulten, når der søndag 30. august er stillevandring med naturterapeut Annette Grøntved i Jelling Skov.

For hende er det at være i naturen ren terapi, som hun vil give videre til andre.

- Mennesket er et biologisk væsen, der er udviklet i naturen og ikke til at bo i et bymiljø, og det er derfor, at vi får stress. Vi skal meget mere ud i naturen, siger hun.

Ofte får Anette Grøntved spørgsmålet, om man ikke bare kan gå en tur i skoven.

- Det skal man endelig gøre, alt det man vil. Men forskellen her er, at vi her tvinger os selv til at komme helt ned i tempo og få fokus på alle sanser, så vi oplever langt mere af naturen, fordi vi går meget langsommere, end hvis man går en almindelig tur, siger naturterapeuten, der også er uddannet skolelærer.

Annonce

Skaber balance

Undervejs på stillevandringen bliver der også tid til visualisering, meditation og åndedrætsøvelser.


Det er vigtigt at trække vejret ordentligt. Når vi er stressede, så trækker vi vejret meget overfladisk, og når vi trækker dybt, så kan det mærkes i hele nervesystemet.

Anette Grøntved


- Det er vigtigt at trække vejret ordentligt. Når vi er stressede, så trækker vi vejret meget overfladisk, og når vi trækker dybt, så kan det mærkes i hele nervesystemet, og så siger vi til kroppen, at der ikke er fare på færde, siger hun.

Hun vil fokusere mere på at være i nuet og give slip på de bekymringer, som vi alligevel ikke kan ændre og omfavne alle former for følelser.

- Man skal være i ro og acceptere, at livet også er lidelse. For nogle kan det næsten være provokerende at skulle være helt stille med andre mennesker, men det er vi nødt til, hvis vi skal have balance i vores liv, siger hun.

Der er plads til maksimalt 10 personer på stillevandringen, som er gratis. Man kan tilmelde sig til Annette Grøntved på tlf.:22342638.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce